The road of the Live scores.


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ........................................

Παμε καλα.   Αρχιζει να ψελιζει ο Αρειανος φιλαθλος.  Παμε καλα.
Η ομαδα εχει κανει το 4 στα 4 , περασε πρωτη πλεον στην Γ' Εθνικη , πηρε προκριση για το Ερασιτεχνικο κυπελο μεσα στις Σερρες απο τον Πανσεραικο τον οποιον θα αντιμετωπισει εκ νεου ,ομως στο πρωταθλημα και παλι στην πολη των Σερρων.
Ο προεδρος μας εχει κανει υπερβαση για ομαδα Γ' Εθνικης και δυναμωνει το εμψυχο υλικο μας.
Ο Δαρλας φορεσε τα κιτρινα ενω αναμενεται και ο Σερχιο Κοκε που αγαπηθηκε οσο λιγοι απο τον λαο μας.  Πρεπει οπωσδηποτε να ξεφυγουμε και να παρουμε την ανοδο με διαφορα χωρις το αγχος της τελευταιας στιγμης.
Κοιταμε τα χαλια της Super Lieague και βλεπουμε οτι λειπουν οι ομαδες που εδιναν ενδιαφερον.
 Ο Ηρακλης η Αρειαναρα μας  ο Απολλων Καλαμαριας.
Αυτες οι ομαδες εδιναν οικονομικη δυναμη στην Θεσσαλονικη.  Συν την ΑΕΚ που λειπει και αυτη ολοκληρωνουν την καταστροφικη εικονα του πρωταθληματος μας οπου με τις προσθηκες ομαδων που δεν μπορουν να προσελκυσουν κοσμο στα γηπεδα τους ριχνουν το επιπεδο.
Ερχομαστε.   Ειναι η λεξη που βγαινει ολοενα και πιο δυνατα απο τα χειλη των τεραστιων οπαδων μας.   Ερχομαστε.   Σκαλι σκαλι θα ανεβουμε ολοι μαζι πολεμωντας τον καθενα που θα βγαινει στον δρομο μας να βαζει εμποδια για την ολοκληρωτικη επιστροφη.   Το κυριοτερο ομως;   Χωρις χρεη και με εμας ολους να περιφρουρουμε την ολη προσπαθεια που γινεται.
Στηριξη αγαπη και βοηθεια με την παρουσια ολων μας στα τσιμεντα του Χαριλαου οπου εκει μεγαλωσαμε και ζησαμε τις πιο ενδοξες στιγμες,   Παρουσια στα τσιμεντα του Κλ. Βικελιδης οπου η συγχρονη γενια των Αρειανων φιλαθλων με τον πιο δυνατο συνδεσμο που με τα τοσα παραρτηματα του ανα την Ελλαδα αναβει το φως της Αρειανοσυνης και στεγαζει τον απανταχου Αρειανο λαο δυναμωνοντας την φωνη του Θεου του πολεμου ολοενα και πιο πολυ.    Στο Κλ. Βικελιδης οπου τα ειδαμε πλεον ολα.    Νικες που ομοιες του δυσκολα θα δει φιλαθλος αλλης ομαδας αλλα και χαστουκια στην συγχρονη ιστορια του συλλογου μας.
Πρεπει να σβηστουν απο την μνημη μας να μην επαναληφθουν βεβαιως ξανα και ποτε οι κακες διοικισεις που εφεραν σε αυτην την θεση τον συλλογο μας.
Ο ΑΡΗΣ επιστρεφει και ειμαστε μαζι του σε καθε του στιγμη.
Ενωμενοι δυνατοι ολοι μαζι για την επιστροφη.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ....................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου