The road of the Live scores.


Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ 0-3 ! ! !

Περιπου 200 και πλεον αλανια ορκισμενοι ΑΡΕΙΑΝΟΦΥΛΑΚΕΣ παρακολουθησαν τον αγωνα και εδωσαν το ειναι τους για να δουνε τους τρεις βαθμους στο σακουλι του πρωτοπορου πλεον ΑΡΗ .
Ο Παουλο Καμπος ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ στους παικτες οτι ειναι οι νικητες πριν απο τον εκαστοτε αγωνα.
Η ομαδα δεν φοβαται καν δεν αφηνει κενα πισω και συντονισμενα βγαινει μπροστα κανοντας την ζημια και σβηνοντας γρηγορα τις οποιες  φιλοδοξιες του εκαστοτε πλεον αντιπαλου.
Μεγαλα λογια δεν λεμε ομως απαντες εχουν καταλαβει οτι δεν συγχωρειται το παραμικρο λαθος και οτι ο πρωταθλητισμος θελει σοβαροτητα ομαδικοτητα και σεβασμο στην κιτρινη κερκιδα στον κιτρινο φιλαθλο κοσμο που βρισκεται παντου οργανωμενος δυνατος αψηφοντας τις οικονομικες δυσκολιες και τις μεγαλες χιλιομετρικες αποστασεις.
Στο αγωνιστικο κομματι ο ΑΡΗΣ του Β' ημιχρονου αποτελεσματικοτατος δεν αφησε κανενα περιθωριο και καθαρισε την υποθεση νικη με συνοπτικες διαδικασιες.
Με δυο γκολ του Καπνιδη και ενα του Ποι εδωσε χαρα και την πρωτια δειχνοντας οτι ο ΑΡΗΣ ειναι εδω ενωμενος δυνατος.
Παμε καλα κατα γενικη ομολογια , οι νικες διαδεχονται η μια την αλλη και το μονο πλεον που πρεπει να τηρησουν οι ποδοσφαιριστες μας στον ΑΡΗ ειναι να μην χαλαρωσουν παρα μοναχα λιγο στις Αγιες αυτες ημερες που διανυουμε.
Ψηλα το αναστημα και προχωραμε ολοι μαζι απο επιτυχια σε επιτυχια.
Κιτρινος (δις) Θεος ΑΡΗ εισ' ο ενας κι' ο μοναδικος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου