The road of the Live scores.


Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ 2003 ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.



Στο πρωτο τουρνουα που διοργανωσε η Α.Ε.Κ Πανοραματος ( SANTOS ) στις αθλητικες εγκαταστασεις του Νικολουδη στην Αν. Θεσσαλονικη εναντι LIDL ο ΑΡΗΣ μας το κατεκτησε νικωντας με το απιστευτο 15-0 σκορ μαμουθ τον Ηρακλη στην συνεχεια κατενικησε και τον Θριαμβο Ταγαραδων επισης με το συντριπτικο 14-0 σκορ που ανοιξε την ορεξη για την συνεχεια στα παιδια μας.
Την επομενη ημερα νικησε την ΑΠΕ Λαγκαδα με 2-1 ομως η αντιπαλη ομαδα κατεβασ ομαδα ενα χρονο μεγαλυτερη.   Ετσι την επομενη στα ημιτελικα θα αντιμετωπιζαμε τον Ολυμπιακο
(παραρτημα Εβρου).    Το παιχνιδι ξεκινησε σημερα Δευτερα και γρηγορα γρηγορα ο ΑΡΗΣ πηρε κεφαλι στο σκορ και αυξανε την διαφορα ενω εκανε και συντηρηση δυναμεων καθως περασε πανηγυρικα στον τελικο (19.30) με την ΑΕΚ ηλικιας 2003 που με την σειρα της πηρε το εισιτηριο για τον τελικο νικωντας με 4-1 τον Ηρακλη.
Ο τελικος ηταν πραγματι αγωνιωδης και ειχε θεαμα.   Στο 1-0 του ΑΡΗ η ΑΕΚ αμεσα ισοφαρισεσε 1-1 με στημενη φαση.  Το ημιχρονο εληξε 3-1 υπερ του ΑΡΗ μας και με την εναρξη του Β' ημιχρονου αρχισαν τα σφυριγματα να διδονται ωσαν δωρα στην ΑΕΚ.   Με πεναλτι δωρο και μετα απο αποκρουση σε φαση διαρκειας μειωσε η ΑΕΚ σε 3-2 και μπηκε για τα καλα στην διεκδικηση του τροπαιου.    Τρια δοκαρια ο ΑΡΗΣ και πιεση τεραστια με σωρεια χαμενων ευκαιριων ενω λιγο ελειψε να γινει το 3-3 καθως η διαιτησια εσπρωχνε ξεκαθαρα τα παιδια της ΑΕΚ στην ισοφαριση.
Να σημειωσουμε τρια παιδια της ΑΕΚ ηταν σιγουρα στα 15 τους χρονια.
Ο ΑΡΗΣ μας κρατησε στο τελος το 3-2 και πηρε παναξια το κυπελο εν μεσω πανηγυρισμων και αποθεωσεως.
Η απονομη του κυπελου απο τον Βασιλη Μπορμποκη στα παιδια του ΑΡΗ μας εκανε τις φωνες των μικρων παικτων μας να ακουστουν σε ολη την Θεσσαλονικη.   .......κυπελο κυπελοοο στον Πυργο τον Λευκοοοο.
Ηταν αλλη μια θαυμασια κρυα βραδια ποδοσφαιρου των μικρων τμηματων του σωματειου μας.
ΑΡΗ ΕΙΣ' Ο ΕΝΑΣ ΚΙ' Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου