The road of the Live scores.


Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.

Το μονο που χρειαζεται ειναι να προσεξουμε να μην εχουμε ακροτητες.
Οι γελοιοι αυτοι που ευνοουνται σκανδαλωδως θελουν και εισαγγελεα στο ματς με τον ΑΡΗ στο Νταχαου.  Μα δεν γνωριζετε οτι θα παρισταται εισαγγελεας;   Θα ερθει και ο ντεμεκ Ποντιος
που παιρνει και διερμηνεα για να ομιλησε
ι την Ελληνικην.
Αιντε βρε πτωματα με πουπουλα.   Αν σφυριζαν οι αθεοφοβοι στα ισια ολα τα ματς τωρα θα παιζαμε για το ΟΥΕΦΑ ακομη και ετσι οπως ειμαστε.  Τιμωριες και κυνηγιτο στο φουλ με μονο στοχο και σκοπο την εξοντωση μας.

Και ετσι οπως ειμαστε αν παιξουμε με μυαλο και φυσικα με την σκεψη οτι παιζουμε με εσας του ρουφιανους της πολης μας τοτε θα μαζευετε τα ασυμαζευτα.  Θελουν να σπασουν τα 10 χρονια απραξιας που εχετε μεσα στο σπιτι μας.  Με την συνεχη βοηθεια της διαιτησιας που ειναι προιον σκανδαλωδους βοηθειας απο την επο που το κανατε μαγαζι συναιτερικο με τον ευτραφη κυριο με τα κοκινα θα θελετε να περασετε νικηφορα.  Αυτο οι ΒΟΟΚ το γνωριζουν και σας παιζουν το 2πλο στο 1,55.   Εκεινο ομως που δεν ξερετε ειναι η ψυχη μας.   Η φωνη μας και τελος ο θυμος μας.   Μπορουμε να κανουμε πολλα.  Οχι με μαγκιες και αλλα κολπα που τα εχετε παραγει σε επιστημη αλλα με μονο οπλο την δυναμικη μας και το ντοιπαρισμα εστω σε αυτα τα παιδια που παιζουν για τον Θεο στο στηθος.
Χρεος μας να σας κυνηγαμε μεχρι να υποκιπτετε και να και να σκυβετε τα κεφαλια σας καταραμενοι και βρωμεροι ασπονδοι φιλοι μας.
Κοτες και πτηνα θα φυγετε χωρις να πατησετε στο γηπεδο.
Το κυνηγι της κοτας αρχιζει.  
Ολοι στο γηπεδο μας να τους κανουμε να νιωσουν λιγο << αβολα >>.
Ατα εν με την σειρα κι' θα γλυτων κανεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου