The road of the Live scores.


Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ.

Καλημερα στους απανταχου αδερφους και φιλους της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.
Ενας αιωνας ΑΡΗΣ σημερα και ηρθε η ωρα να δοξαστει το ονομα της μεγαλυτερης ομαδας της Μακεδονιας.  
Δεν ειναι το ηθικο ακμαιοτατο λογω των πολλων προβληματων στον ποδοσφαιρικο συλλογο που εφεραν την ομαδα τα προβληματα ολα αυτα στο κατωφλι της πιο κατω κατηγοριας.  
Ομως κακα τα ψεμματα.  Ειναι ενα ειδος τιμωριας αυτο που συμβαινει.  Ευκαιρια πρωτης ταξεως να γινει επανεκινηση και να αναλαβουν υγιεις ανθρωποι ωστε να δωσουν εκ νεου την υπερηφανεια να επουλωσουν ττις πληγες ολων αυτων που αισθανονται την λυπη μεσα τους και να ανναγενησουν την προσπαθεια με την γρηγορη επανοδο της ομαδας.
  Μαθημενοι απο τετοιου ειδους κακοτοπιες θα ειμαστε στο πλευρο του Θεου του πολεμου ΠΑΝΤΟΤΕ.   Πως δεν σ' αφησα στα δυσκολα σ' ακολουθησα παντου πιστα.
Σημερα τριπλη γιορτη λοιπον.
Του Ευαγγελισμου της Θεοτοκου
Της επαναστασης του 1821
Των εκατο ( 100 ) χρονων ζωης του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Στις 18,00 στο Αλεξανδρειο μελαθρο καλουνται φιλοι και φιλαθλοι της ομαδας μας να γιορτασουν τα γενεθλια της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.   Στο NICK GALIS HALL θα διατρανωσουμε την προσκολληση μας στις ιδρυτικες αρχες των ανθρωπων που τον εφεραν στο φως μια μερα σαν κι' αυτην.
Εκει θα αποδειξουμε ποια ειναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ αυτην την εκατονταετια που περασε.
Θα τιμηθουν ην κυπελουχος ομαδα ποδοσφαιρου του 1970 , η νικηφορα ομαδα ποδοσφαιρου του 1980 η καλαθοσφαιρικη ομαδα του 1980 που κυριευσε με τους καλαθοσφαιριστες που υπηρετησαν τον συλλογο και προσφεραν για τον Αυτοκρατορα ΑΡΗ  σε Ελλαδα και Ευρωπη.  10 πρωταθληματα Ελλαδας 8 κυπελα Ελλαδας , τα νταμπλ και 3 Ευρωπαικα.
Θα τιμηθει η ομαδα του Βολλει που εσπασε το κατεστημενο το 1997 και πηρε το πρωταθλημα Ελλαδας.
Στην συνεχεια στον Λευκο Πυργο η γιορτη θα ολοκληρωθει , εκει οπου παμπολλες φορες η Θεσσαλονικη γιορτασε με τα Λαβαρα του Θεου ΑΡΗ νικες και κυπελα.

Να ειμαστε ολοι εκει οσο κι' αν δεν βγαινει με δυναμισμο αυτο το σπουδαιο επετειακο γεγονος.
ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ υπερηφανειας.  ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ.

Θα επανελθουμε με νεοτερες ειδησεις και υλικο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................................

2 σχόλια:

  1. Η φωτο δεν ισχυει...δεν ξερω για τους αλλους αλλα εμεις δεν εχουμε μονο 23...21 στο μπασκετ και 4 στο ποδοσφαιρο κανουν 25...χωρις να υπολογιζουμε το βολει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πολυ σωστα τονισες. Η παρατηρηση σωστη. ΑΡΗΣ με ντοκουμεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή