The road of the Live scores.


Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.........................

Να που περιμεναμε τον Βαρουχα να μας πει οτι οντως ηταν πεναλτυ που δεν δοθηκε υπερ του ΑΡΗ.
Και δεν βαρεθηκες να σε βαζουν τοσα ΧΡΟΝΙΑ πλεον να λες ηταν πεναλτυ αλλα κακως δεν εδωθη;;;
Λες και εισαι στο ''κολπο'' τους ρε ανθρωπε!
Επεσαν οι μασκες ειπε η διοικηση του ΑΡΗ.   Καλα που δεν επεσαν τα καγκελα να μπει ολος αυτος ο κοσμος μεσα και να γινει της ακολασιας.   Παντως πως κρατιουνται αυτοι οι φιλαθλοι-οπαδοι ουτε γνωριζω.  
Πεταξε και τα δυο του τα υποδηματα στον αγωνιστικο χωρο και εφυγε ξυπολητος απο το γηπεδο οταν και τελειωσε ο αγωνας.   Η αγανακτηση στο αποκορυφωμα της.  
Ο διαιτητης καθαρα φανηκε οτι εξυπηρετουσε συμφεροντα.  Αφηνε συνεχως τους παικτες της Βεροιας να πεφτουν στο χορταρι και να σηκωνονται μετα απο ωρα.  Στο τελος δεν κτατησε στο Α' Ημιχρονο ουτε δευτερολεπτο , ενω στο Β' Ημιχρονο τα 7 λεπτα δεν αντικατοπτριζαν τις καθηστερησεις του αγωνα καθως διεκοπη αυτος οταν εκτος γραμμης γηπεδου επεσε απο δηθεν τραυματισμο σε ριψη αντικειμενων ανθρωπος της Βεροιας.   Τα αντικειμενα βεβαιως και επεσαν ομως το βιντεο δειχνει καθαρα οτι δεν τραυματιστηκε !!!
Περαν απο αυτο ο ΑΡΗΣ δεν μπηκε ποτε στο πρωτο μισο του αγωνα και ετσι στο Β' Ημιχρονο πιεσε μεν ομως φαινονταν καθαρα οτι το αγχος αρχισε να προκαταβαλλει τους παικτες μας.
Φασεις εγιναν γκολ ομως δεν ηλθε.    Και ετσι φτασαμε στο τελος του αγωνα οπου καθαρα προβαλει το χερι αμυντικου της Βεροιας μπροστα στον διαιτητη ο οποιος αρνειται να δωσει την εσχατη των ποινων.
Καθαρο πεναλτυ που δεν δοθηκε.   Και μαλιστα σε τετοιον αγωνα ζωης και θανατου.   Οποτε λες ξεκαθαρα οτι σε τρωνε 100%.     Και ασε την ηγεσια της ΕΠΟ να λεει οτι να 'ναι.
Κι αλλοι κλεμμενοι βαθμοι που αντι να βαλεις απο κατω την Βεροια και να εισαι στο -2 με τον Πλατανια οποτε και πας για εναν ακομη τελικο στο νησι της Κρητης , δεν μειωνεις καν ουτε ομως (σημαντικο ψυχολογιας) περνας την Βεροια και αρχιζεις να λειτουργεις κατω απο αλλες συνθηκες.
Ο κοσμος κοντα στις 20.000 στηριξε για αλλη μια φορα την ομαδα.
Ο Σουλης αργησε κατ' εμας να φρεσκαρει την ομαδα και ετσι εμεινε με δυο αλλαγες ενω θα μπορουσε να κανει και την τριτη προσπαθωντας να αλλαξει κατι εστω και την υστατη ωρα.
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.
Τον ΑΡΗ τον ξερουμε.   Σκαει γαιδαρο.   Θα παμε σε οποιοδηποτε Χιτσκοκικο φιναλε και στο τελος πρεπει να ειμαστε εμεις οι νικητες.  
Θα εξαντλησουμε και ειμαστε αναγκασμενοι και καταδικασμενοι να πραξουμε καθε δυνατη προσπαθεια με νυχια και δοντια.    Ομως εσεις εκει στα γραφεια , ορματε ΤΩΡΑ ξανα και ξανα στην ΕΠΟ στην ΜΕΠΟ στην ΑΘΗΝΑ ολη!!!
Μην φυγετε απο 'κει μεχρι τελικης δικαιωσης.
Ανοιξετε πορτες κλεινετε πορτες μεχρι να βρειτε τον τροπο να πεισετε αυτα τα ανδρεικελα να σταματησουν εστω και τωρα αυτον τον τοσο βρωμικο πολεμο που συνεχιζουν κοντα στο 4ο 5ο χρονο τωρα!!!
Τελος ολοι μαζι οφειλουμε να δωσουμε το ειναι μας (αν δεν το δωσαμε κιολας) εως οτου τελειωσουν ολα αισια.
Τον ΑΡΗ και τα ματια μας.    Ενωμενοι δυνατοι.   Ολα τα υπολοιπα ματς μεχρι την τελευταια ρανιδα του αιματος μας.  
Εχουμε μεγαλο δρομο ακομη.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου