The road of the Live scores.


Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Με την γνωστη συνταγη ο Λαμπρος Σκορδας και χωρις ιχνος ενδοιασμου εδιωξε αμεσως τον Ζοραν Μιλινκοβιτς απο τον παγκο της ομαδας και εφερε τον Σουλη Παπαδοπουλο που σε δηλωσεις του λιγες αγωνιστικες πιο πριν ελεγε υπευθυνα οτι μπορει σιγουρα να κρατησει την ομναδα στην κατηγορια των μεγαλων της Ελλαδας την γνωστη SUPER LEAGUE.
Ηδη προπονησε την ομαδα και ειδε οτι ηταν να δει.   Το μονο σιγουρο ειναι οτι η ομαδα θα παρει και ψυχολογια συν τοις αλλοις οποτε την Δευτερα εχουμε τα νεοτερα.   Μακαρι αυτα που ακουγονται να ειναι ολα αληθεια.  Οχι πως δεν ειναι αληθεια οτι ερχεται (;)  δανεικος ο Γιαννιωτας για 6 μηνες.
Ακουγονται ονοματα παικτων απο το κοντινο παρελθον που δεν θα αναφερω ομως σιγουρα αν ειναι αληθεια τοτε η ομαδα θα βρει αγωνιστικη ισσοροπια και θα ανεβει βαθμολογικα.   Αυτο που ελπιζει ολος ο κοσμος μας ειναι  η συσπειρωση και οπως πρεπει να ειμαστε ενωμενοι να προχωρησουμε ολοι μαζι μηδενος εξαιρουμενου ωστε να μην χαθει η χρονια.
Οι πρωτες αλλαγες του προεδρου δινουν τουλαχιστον ξανα πισω την ταυτοτητα και τα αποτυπωματα της ομαδας που εδινε σοου ανα την Ελλαδα.    Ας μην χαθει αλλη ωρα αλλη στιγμη.    Καθε δευτερολεπτο ειναι κρισιμο καθε ημερα που περναει πρεπει να ειναι και ενα τουβλακι στο χτισιμο απο την αρχη της ομαδας δυναμιτη.
Ο λαος ετοιμος αλλα και διακριτικα να βλεπει τις εξελιξεις.
Αρχης γεννομενης απο την Δευτερα στους Ζωσιμαδες παμε να κανουμε νικη οξυγονο και το 2014 να μας βρει δυνατους και ενισχυμενους.
ΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ ΘΕΛΩ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ..........................................................

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ (;) Ο ΣΚΟΡΔΑΣ

Γρηγορα οσο μπορουν να παρθουν αποφασεις και εξελιξεις στην ΠΑΕ.   Μετα την παραιτηση του Ηλιαδη μαλλον αναλαμβανει ο Λαμπρος Σκορδας το τιμονι και λεγεται οτι θελει ταχιστα να επαναφερει τον Σουλη Παπαδοπουλο ξανα ως προπονητη κανοντας εκ νεου το κολπο γκροσο και σωζωντας για δευτερη φορα τον ΑΡΗ.
Δραματικες στιγμες στον ΑΡΗ που πραγματικα τετοια ταραχη δεν ηθελε και ο τελευταιος εχθρος του.
Το ενα ψεμμα διαδεχεται το αλλο και ετσι η ομαδα ειναι στο χειλος του γκρεμου.
Τι αδικια πραγματι να θελεις να γιορτασεις με καθε επισημοτητα τα 100 χρονια του συλλογου που τοσο προσεφερε στον Ελληνικο αθλητισμο και να μην μπορεις να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα εξ αιτιας καποιων ανθρωπων παραγοντων που μασησαν μεχρι και το τελευταιο Ευρω.   Αφησαν ετσι τον ΑΡΗ μας ξεκρεμαστο και ευαλωτο στον καθε εναν που θελει να κανει κακο.    
Λειπει πραγματι η ασπιδα;    Ο κοσμος ειναι η ασπιδα αλλα δεν την κραταει για να μην χτυπιεται ο ΑΡΗΣ μας.   Η μαλλον τωρα αρχισε να αντιλαμβανεται το μεγαλο κακο που προδιαγραφεται και αρχιζει να αντιδραει.   Ενας ενας ολοι εχουν δωσει την παραιτηση τους και πρεπει να κανει η ομαδα επανεκινηση οπωσδηποτε και αμεσα.
Μονο με ζεστο χρημα και επενδυτη αληθινο σωζεται οσιστικα η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας.
Μονον ετσι θα μπει και παλι στον δρομο που γραφει το ονομα του.    Στον δρομο της δοξας και του σεβασμου προς το προσωπο του.
Αναμενονται εξελιξεις...............................................................

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.............

Οσο και να ποναει η καρδια μας οσο και να εχουμε παγωσει με τις αρνητικες εξελιξεις στην ομαδα μας πρεπει να ελπιζουμε.   Σε κατι θετικο ειτε αγωνιστικο ειτε μη αγωνιστικο.
Μεγαλομετοχο περιμενουμε οπως τα μωρα παιδια την ελευση του Αγιου Βασιλη.
Ολοκληρος λαος καθηλωμενος μη μπορωντας καν να αντιδρασει.   Κανεις δεν κανει κατι να αλλαξει η εικονα και να σωσουμε την αγαπημενη μας ομαδα.
Αγωνιστικα τωρα περιμενουμε τον πιο φορμαρισμενο Ολυμπιακο των τελευταιων ετων με την χειροτεροτερη ομαδα ολων των τελευταιων ετων επισης.     Καθηκον μας ειναι να βοηθησουμε με οτι μεσο διαθετουμε την ομαδα να παρει κατι θετικο.    Πως τα φερνει ομως η ζωη !!!
Υπο αλλες συνθηκες θα μιλουσαμε για πλανα νικης ενω τωρα θα μιλαμε για τον 13ο αθλο.
Περιμενουμε τον Κο Μιλινκοβιτς να παρουσιασει την ενδεκαδα που θα κοντραρει τους Πειραιωτες.
Περιμενουμε πολλα πραματα ομως καλο ειναι να διατηρουμε την ψυχραιμια μας ειδικα αυτην την περιοδο. 
Ο εμφυλιος ειναι προ των πυλων και το αγωνιστικο κομματι δεν πρεπει επ ουδενι να μετεχει στα δρωμενα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................