The road of the Live scores.


Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ (;) Ο ΣΚΟΡΔΑΣ

Γρηγορα οσο μπορουν να παρθουν αποφασεις και εξελιξεις στην ΠΑΕ.   Μετα την παραιτηση του Ηλιαδη μαλλον αναλαμβανει ο Λαμπρος Σκορδας το τιμονι και λεγεται οτι θελει ταχιστα να επαναφερει τον Σουλη Παπαδοπουλο ξανα ως προπονητη κανοντας εκ νεου το κολπο γκροσο και σωζωντας για δευτερη φορα τον ΑΡΗ.
Δραματικες στιγμες στον ΑΡΗ που πραγματικα τετοια ταραχη δεν ηθελε και ο τελευταιος εχθρος του.
Το ενα ψεμμα διαδεχεται το αλλο και ετσι η ομαδα ειναι στο χειλος του γκρεμου.
Τι αδικια πραγματι να θελεις να γιορτασεις με καθε επισημοτητα τα 100 χρονια του συλλογου που τοσο προσεφερε στον Ελληνικο αθλητισμο και να μην μπορεις να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα εξ αιτιας καποιων ανθρωπων παραγοντων που μασησαν μεχρι και το τελευταιο Ευρω.   Αφησαν ετσι τον ΑΡΗ μας ξεκρεμαστο και ευαλωτο στον καθε εναν που θελει να κανει κακο.    
Λειπει πραγματι η ασπιδα;    Ο κοσμος ειναι η ασπιδα αλλα δεν την κραταει για να μην χτυπιεται ο ΑΡΗΣ μας.   Η μαλλον τωρα αρχισε να αντιλαμβανεται το μεγαλο κακο που προδιαγραφεται και αρχιζει να αντιδραει.   Ενας ενας ολοι εχουν δωσει την παραιτηση τους και πρεπει να κανει η ομαδα επανεκινηση οπωσδηποτε και αμεσα.
Μονο με ζεστο χρημα και επενδυτη αληθινο σωζεται οσιστικα η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας.
Μονον ετσι θα μπει και παλι στον δρομο που γραφει το ονομα του.    Στον δρομο της δοξας και του σεβασμου προς το προσωπο του.
Αναμενονται εξελιξεις...............................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου