The road of the Live scores.


Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Με την γνωστη συνταγη ο Λαμπρος Σκορδας και χωρις ιχνος ενδοιασμου εδιωξε αμεσως τον Ζοραν Μιλινκοβιτς απο τον παγκο της ομαδας και εφερε τον Σουλη Παπαδοπουλο που σε δηλωσεις του λιγες αγωνιστικες πιο πριν ελεγε υπευθυνα οτι μπορει σιγουρα να κρατησει την ομναδα στην κατηγορια των μεγαλων της Ελλαδας την γνωστη SUPER LEAGUE.
Ηδη προπονησε την ομαδα και ειδε οτι ηταν να δει.   Το μονο σιγουρο ειναι οτι η ομαδα θα παρει και ψυχολογια συν τοις αλλοις οποτε την Δευτερα εχουμε τα νεοτερα.   Μακαρι αυτα που ακουγονται να ειναι ολα αληθεια.  Οχι πως δεν ειναι αληθεια οτι ερχεται (;)  δανεικος ο Γιαννιωτας για 6 μηνες.
Ακουγονται ονοματα παικτων απο το κοντινο παρελθον που δεν θα αναφερω ομως σιγουρα αν ειναι αληθεια τοτε η ομαδα θα βρει αγωνιστικη ισσοροπια και θα ανεβει βαθμολογικα.   Αυτο που ελπιζει ολος ο κοσμος μας ειναι  η συσπειρωση και οπως πρεπει να ειμαστε ενωμενοι να προχωρησουμε ολοι μαζι μηδενος εξαιρουμενου ωστε να μην χαθει η χρονια.
Οι πρωτες αλλαγες του προεδρου δινουν τουλαχιστον ξανα πισω την ταυτοτητα και τα αποτυπωματα της ομαδας που εδινε σοου ανα την Ελλαδα.    Ας μην χαθει αλλη ωρα αλλη στιγμη.    Καθε δευτερολεπτο ειναι κρισιμο καθε ημερα που περναει πρεπει να ειναι και ενα τουβλακι στο χτισιμο απο την αρχη της ομαδας δυναμιτη.
Ο λαος ετοιμος αλλα και διακριτικα να βλεπει τις εξελιξεις.
Αρχης γεννομενης απο την Δευτερα στους Ζωσιμαδες παμε να κανουμε νικη οξυγονο και το 2014 να μας βρει δυνατους και ενισχυμενους.
ΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ ΘΕΛΩ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ..........................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου