The road of the Live scores.


Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΚΟΜΗ.

Ο ΑΡΗΣ αρεσει.  Αυτο ειναι που βγαινει καθημερινα απο την ολη προσπαθεια που κανουν τα παιδια υπο την καθοδηγηση του Χ¨¨νικολαου.  Ο προπονητης των κιτρινων εχει μπει θαρρεις σπαζοντας τον κωδικο επικοινωνιας των παικτων μεσα στο μυαλο ολων και δουλειει καλυτερα με ολη την ομαδα.
Ο κοσμος!!!   Αυτο το κομματι , το μονο υγειες τοσα και τοσα χρονια ειναι διπλα στην ομαδα οπου , μα οπου και αν ειναι οπου μα οπου και αν αυτη παει.
Η αγαπη ειναι αναγκαιο την δυσκολη χρονικη αυτη στιγμη λογω οικονομικης κρισης , να φανει με αγορα διαρκειας στηριζοντας την προσπαθεια που κανουν ολοι για να αναδειχθει μεσα απο αυτην το μεγαλυτερο σωματειο της Β. Ελλαδας και ενα απο τα μεγαλυτερα της χωρας.
Το φιλικο με τον Γαζωρο στις Σερρες εδειξε κατι προς τα εξω.   Πρωτα πρωτα την ανατροπη σκηνικου οπου χανοντας με 1-0 στο ημιχρονο γυρισε το ματς σε 1-3 η ομαδα.
Ο Ουντοτζι με δικα του γκολ και τα τρια εδειξε πανετοιμος και μοιρασε υποσχεσεις - χαμογελα.
Το τελικο σκορ οπως λεμε συνεχεια στις φιλικες αναμετρησεις ποσως μας ενδιαφερει.
Αυτο ομως που μας ενδιαφερει ειναι ο τροπος παιχνιδιου , η αναπτυξη η κυκλοφορια της μπαλας η αποτελεσματικοτητα.    Ευχαριστη ομαδα με διαρκη κινηση ομως δειχνει οτι χρειαζεται ακομη δουλεια και φυσικα ενισχυση.   Δεν θα πουμε σε ποιες θεσεις εμεις.   Θα πουμε ομως οτι θελουμε οπωσδηποτε παικτες που να μπορουν να μπουνε μεσα και να ειναι εξ ισου καλοι ωστε να υπαρχουν ενναλακτικες λυσεις και οχι οι ιδιοι και οι ιδιοι να βγαζουν το κουπι.
Τo Sports Cafe ειναι ακομη υπο ανακαινιση και ετσι δεν μπορουμε να πιουμε το καφεδακι μας χαλαρωνοντας βλεποντας το γηπεδο οπυ προσκυνησαν πρωτοκλασατες ομαδες της Ευρωπης!!!
Μια βολτα αρκει για να καταλαβεις πως σε τονωνει κανοντας τον γυρο του γηπεδου.
Ποσο υπερηφανος αισθανεσαι που εισαι ΑΡΗΣ.    Ολοι μια φαμιλια.   Τα παντα κιτρινα , τα παντα ομορφια.
Περιμενοντας τον φιλικο με την Ρομα και εχεις την αισθηση οτι παιζουμε για την Ευρωπη.
Υπαρχει εντονη κινητικοτητα , ενας ξεσηκωμος που θυμιζει Μποκα κατα καποιο τροπο.
Ευχη η προσπαθεια να καρποφορησει γρηγορα και να δουμε αμεσα την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας στα Ευρωπαικα σαλονια χωρις να χρωσταει δεκαρα τσακιστη σε κανεναν.
Ηρθε κι αυτο το ευχαριστο με την δικαιωση μας στην υποθεση Αμοροζο οπου δεν χαθηκε παρας δυσευρετος για την εποχη αυτην.
Τα βρηκαμε και με τον Κουλουχερη στον διακανονισμο ................................    Να λοιπον που νοικοκυρευεται ο συλλογος και δειχνει σε ολους εμας οτι πραγματι ειναι η ωρα να δειξουμε ΑΠΑΝΤΕΣ με την αγορα διαρκειας εμπρακτα την αγαπη μας για τον Θεο του πολεμου.
Τον ΑΡΗ μου τον ΑΡΗ μου τοοοοοοοον αγαπω και ποτε δεν τον αφηνω..........................

ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου