The road of the Live scores.


Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

Αν και δεν πρεπει να μας ενδιαφερει το τελικο αποτελεσμα ενος φιλικου αγωνα και μαλιστα του πρωτου αγωνα προετοιμασιας , εν τουτοις οταν το σκορ παει στο 4-0 τοτε πρεπει και επιβαλεται να χαμογελασει λιγουλακι και το χειλακι μας.    Και οχι τιποτε αλλο δηλ. αλλα να ..... ειναι και οτι συνεχιζονται οι τεσσαρες οι περυσινες που προκαλεσαν αισθηση στον κοσμο , ενω αλλοι μας ελεγαν Μπαρτσελονα.   Βεβαια η Μπαρτσα ετρωγε μπατσα την μια πισω απο την αλλη με τεσσαρες και οχι εβαζε!!!
Η χαρα ηρθε απο τον Μιχαλη Μανια που ερπιβεβαιωσε με το καλημερα την αισθηση του γκολτζη και το γεγονος οτι μυριζει το γκολ.   Υπηρξε κινητικοτητα μεγαλη και οι της Πιριν δεν μπορεσαν να ανταπεξελθουν και να πιεσουν ωστε να κανουν γκολ.
Η συνεχεια να ειναι το ιδιο αναλογη , οχι ως προς τις νικες αλλα ως προς τις εμφανισεις της ομαδας κατα τετοιον τροπο ωστε να δειχνει οτι γινεται καλη δουλεια και βγαινει προς τα εξω με ευχαριστηση η εικονα του νεου ΑΡΗ.    Ενος ΑΡΗ που γιατι οχι ολοι θελουμε να ειναι η ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος.
Εμεις σταθερα τοκαθηκον μας με αγορες διαρκειας για οικονομικη ενισχυση της ομαδαρας μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου