The road of the Live scores.


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΄΄ ΑΡΗΣ VS ΓΙΑΝΝΕΝΑ........

Αρεσει ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονικης μας.  Στον μεγαλο φιλικο με την Ρομα του Τοττι αν και προηγηθηκε  με 1-0 απο απ ευθειας φαουλ του Ουντοτζι που στην κλειστη γωνια του Ντε Σαντκτις καρφωσε την μπαλα στα δυχτια  εν τουτοις δν αντεξε την μεγαλη πιεση των Ρωμαιων και εχασε με 1-2.   Σε αυτο συνετελεσαν και οι αλλαγες που εκανε ο Χ΄΄νικολαου.
Σημερα λιγες ημερες μετα τον τεραστιο φιλικο αγωνα ερχεται ο Αγιαξ της Ηπειρου ο Απει Ρωταν Γιαννινα.   Ομαδα γρηγορη που περυσι κατεπληξε με τον τροπο παιχνιδιου της και μαλιστα περασε νικηφορα απο το ιστορικο Κλεανθης Βικελιδης οπου και καταχειροκροτηθηκε.
Οι σχεσεις των δυο ομαδων ειναι αριστες απο δεκαετιες τωρα.
Πορτιαιρο των Ηπειρωτων θα ειναι ο Βελιδης.   Ο Μαρκος θα ειναι πλεον αντιπαλος μας και ελπιζω τουλαχιστον να μην τον γιουχαρουν.
Με εντονο ενδιαφερον θα δουμε την προσπαθεια του νεου ΑΡΗ οπου εχει κλεισει με μεταγραφες και περιμενει την προσθηκη ενος δυο ακομη παικτων.    Ο συνδιασμος του παλιου με τον νεο θα δωσει την λαμψη που περιμενει ο φιλαθλος κοσμος των κιτρινων.
Θα περιμενουμε και το τσιγκλισμα των αποτυχημενων της Ανω Χαριλαου οπου εχθες εχασαν σε ρυθμο ρελαντι με 0-2 απο την Μεταλιστ Ουκρανιας
Παμε να βγαλουμε γουστα με την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας και εν αναμονη για την εναρξη του πρωταθληματος.
Κιτρινος κιτρινος κιτρινος Θεος.......ΑΡΗ εισ¨ο ενας κι ο μοναδικος...............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου