The road of the Live scores.


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΣΤΙΣ 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ .

Προκειται για μεγαλο φιλικο με την θρυλικη Μπενφικα στο Κλεανθης Βικελιδης.
Ολοι μας θυμομαστε το 1979 οπου εδω μεσα επεσαν οι Αετοι της Λισσαβωνας με 3-1 και απεκλεισθησαν απο την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας τα καναρινια του Βορρα.
Ειν αι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια να παρουν εμπειριες και να ειναι ακομη καλυτεροι οι μικροι παικτες του ΑΡΗ μας που ομως πλαισιωνουν την μεγαλη ομαδα και εχουν παρει τις τυχες της ομαδας μας στα χερια τους.
Οικονομικη ενισχυση σε γεματο γηπεδο με εισπρακτικη επιτυχια θελει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενω παραλληλα να δωσει χαρα τους χιλιαδες οπαδους της και να παρουν ψυχολογικη ντοπα για την συνεχεια.
Μπραβο σε τετοιες κινησεις απο τους διοικουντες και μπραβο σε εμας που μαθαμε να στηριζουμε τετοιες καταστασεις καθως θεωρειται σιγουρο απο τωρα το οτι το γηπεδο θα ειναι ζιγκα.
Τα νεα επι του πιεστηριου καθως μολις πριν λιγο κλειστηκε αυτο το μεγαλο φιλικο που ξυπναει μνημες του ενδοξου παρελθοντος.
Η ομαδα οταν παιζει με Αετους χαρταετους και περιστερια σεληνιαζεται και ετσι αναμενεται να γινει ματσαρα ωστε να χαρει ο κοσμος και το αποτελεσμα , που πρεπει να ειναι θετικο αλλα και το ολο κλιμα που επιβαλλεται να ειναι λαμπερο οπως συνηθιζει ο κοσμος της.  
Οι κερκιδες θα δωσουν τον πανηγυρικο τονο , αυτον που εμαθε η φιλαθλη Ευρωπη , η φιλαθλη υφηλιος και κατατασει τους φιλαθλους της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ στους πρωτους <<τρελους>> του κοσμου.
=====================================
=====================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου