The road of the Live scores.


Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙ' ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Φ.Η.

Το μονο που ελειπε ηταν το γκολ το οποιο και δεν ηρθε ουτε στο 94' του αγωνα οταν ο Καπετανος οντας αριστεροποδαρος και ενω μαρκαριστηκε την τραβηξε στο δεξι του ποδι αλλα το σουτ που εκανε βρηκε τον τερματοφυλακα της Κρητικης ομαδας που με τα ποδια την εδιωξε.   Ετσι χαθηκε η μεγαλη ευκαιρια των τριων βαθμων οπου κα;ι θα σηματοδοτουσε την αντεπιθεση της ομαδας μας.
-- Μεγαλη κοινιτοποιηση στα διαρκειας και στην Λεσχη μελων.     Δειχνει ο κοσμος του ΑΡΗ οτι εχει προθεση για μια ακομη φορα να υποστηριξει και υποστηριζει εμπρακτα την μεγαλη προσπαθεια για οικον. σωτηρια της ομαδας.
Το γηπεδο ηταν ετοιμο με το γκολ να δειξει οτι το ηφαιστειο ειναι ενεργο.   Δυστυχως ομως το 0-0 δεν εδειξε την πραγματικη του εικονα.      15.000 κοσμος ηταν εκει και το μηνυμα εδωθη.
Για ακομη μια χρονια ο κοσμος , αυτος ο ανεπαναλληπτος κοσμος θα ειναι στο πλευρο της ομαδας του Θεου του πολεμου.  
-- Οσο για το διεθνες φιλικο με την Μπενφικα στις 09/09/2012 οσοι ειναι κατοχοι διαρκειας θα μπορουν να δουνε με εισοδο ελευθερας τον αγωνα αυτον.   Ειναι ενα δωρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ταυτοχρονα ενα μεγαλο ευχαριστω προς ολους οσους στηριζουν με αγαπη διαρκειας τον συλλογο.

Δυναμη και υπομονη για να μπορεσουν οι μικροι μας παικτες να μπουνε στις καρδιες μας κανοντας μας υπερηφανους.     Μη εχοντας τι αλλο να κανουμε ας περιμενουμε στηριζοντας αυτους τους νεαρους που δινουν τον καλυτερο τους εαυτο για να ειναι ο ΑΡΗΣ σε ασφαλη λιμανια και μακρια απο επικινδυνα σεναρια και περιπετειες.

Ο ΑΡΗΣ ειναι εδω και μας εχει ολους αναγκη.   Η αγαπη μας δεδομενη.   Αναγκαιο να δωσουμε αγαπη απαντες.
ΑΡΗ σ' αγαπω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου