The road of the Live scores.


Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ VS ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εχασε τελικα με 2-1 ο ΑΡΗΣ μας στο τελευταιο φιλικο επι Ιταλικου εδαφους και γυριζει πισω στην Ελλαδα.   Ανησυχια αποτελει ο τραυματισμος του μικρου απιθανου Γιαννιωτα οπου οι πρωτες εκτιμησεις κανουν λογο για κακωση στο γονατο.   Μολις ομως γινει μαγνητικη θα διαπιστωθει και το μεγεθος της ζημιας που εχει υποστει ο ταλαντουχος παικτης του ΑΡΗ μας.
Στο 14' ανοιξε το σκορ ο ΑΡΗΣ μετα απο εκτελεση φαουλ του Γιαννιωτα και γεμισμα στο δευτερο δοκαρι οπου αφυλακτος ο Τριανατφυλλακος με κεφαλια την εστειλε στα δυχτια.   Η ισοφαριση ηρθε στο 31' για τους Βιολα και το ημιχρονο εκελεισε 1-1 με τον Ρομουλο.
Στο δευτερο ημιχρονο ο ΑΡΗΣ επαιξε καλα χανοντας δυο ευκαιριες να σκοραρει εκ νεου , ειδικα στο τελος του αγωνα οπου και οι αμυντικοι της Φιορεντινα απεσωβησαν το γκολ ακριβως πανω απο την γραμμη της εστιας τους.  Ηταν το 84' οταν ο Κανουλας δεν μπορεσε να σκοραρει.

Φιορεντίνα: Βιβιάνο, Κασάνι (60΄ Ροντρίγκεθ), Νάσταζικ, Ρονκάλια, Πασκουάλ (64΄ Ακουιλάνι), Ρόμουλο, Ολιβέρα (64΄ Βαλέρο), Λατζάρι (60΄ Ντι Τάκιο), Τσέρκι (82΄ Λε ΤΙλέ), Τζόβετιτς, Λιάγιτς.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Ασλανίδης (50΄ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης (60΄ Κανούλας), Παπαζαχαρίας, Παντίδος (75 Μαργαρίτης), Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος (75΄ Αντωνιάδης), Γκέσιος (46΄ Αγγελούδης), Παπαστεριανός (66΄ Τσουκάνης), Γιαννιώτας (55΄ Νταμαρλής), Ηρακλής (58΄ Σουνάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου