The road of the Live scores.


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΤΕΞΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

Που σκεψη για 2πλο πλεον μετα το κλωτσιδι που εφαγαν οι παικτες μας.  Η μπουνια του δειλου και ανανδρου Γκαρσια επι του Νετο δεν απεφερε τα χειροτερα απο πλευρας παικτη του ΑΡΗ μας.  Η ακαριαια αγκωνια δεν ειχε συνεχεια παρ' ολο που το επεδιωξε ο νευρικος Νετο.  Με το δαχτυλο του εδειξε το προσωπο του Γκαρσια λεγοντας του Γαλλικα ομως ο Παμπλο γνωστος πλεον την εκανε ξανα οταν και ερχεται σε στενα τετ-α-τετ με παικτες που δεν μασανε.
Ο Γιαννιωτας ατυχος του ντερμπι αφου δεν τον αφησαν να σημειωσει το νικητηριο τερμα μιας και ανετραπη απο τον Κρεσιτς εκτος περιοχης.   Δεν δοθηκε και κοκκινη καρτα γνωστο πλεον το γιατι ενω και ο Νερι Καστιγιο βγηκε με αλλαγη οντας τραυματιας.   Μετα ;  Που σκεψη για 2πλο.   Μοιραια η ομαδα τραβηχτηκε και εκει εδρασε ο ΠΑΟΚ χανοντας ευκαιριες να παρει ακομη και το ματς.
Ο κωλοτουμπας Σαλπι επεσε 7-8 φορες και ζητουσε διακαως πεναλτι.   Σου λεει ενα δεν θα παρω ;
Τελειωσαν αυτα ρεεεεεε!!!   Ξυπνατε ρεεεεε!!!    ΤΕ-ΛΟΣ.
Πανε εκεινα τα χρονια της αλητειας και της βλαχομαγκιας.   Δυο Εισαγγελεις κατεγραψαν το χτυπημα του προπονητη τερματοφυλακων του ΑΡΗ μας οταν αποχωρουσαν στο τελος του αγωνα.   Χτυπημα απο πισω ως γνωστον και μετα τι αλλο;  Η φυγη.  Τουλαχιστον να ηξεραν ποιον χτυπουσαν οι ελεεινοι;
Τον ανθρωπο που ιδρυσε τον 1ο συνδεσμο του παοκ στην Επανωμη.  
Που ομως να δωθει κοκκινη καρτα σε παικτη του παοκ!   Αφου μετα γινεται ο αγωνας ΠΑΟ - Ολυμπιακου και πρεπει να ειναι κομπλε ο Ολυμπιακος της Θεσσαλονικης ωστε να κοψει βαθμο η και βαθμους για λογαριασμο του Ολυμπιακου και ετσι να δουμε ξανα πρωταθλητη τον δαφνοστεφανωμενο.
Μετα ;   Οτι γουσταρει το αγορι μας (παιζεται χαχαχαχα).
Ειμαστε καλα εστω και με το Χ ομως παρα τις αντιξοοτητες του αγωνα και προχωραμε με αισιοδοξια στην δυσκολη συνεχεια που αντιμετωπιζουμε ομαδες που ειναι δυνατοτερες.
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ...............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου