The road of the Live scores.


Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΧΑΛΑ.

Ολοι ξερουμε ποσο αντιξοες συνθηκες θα βρουμε μπροστα μας.  Ολοι ξερουμε με τι υπερηφανεια πριν απο αγωνα στο κοτετσι του πανω μαχαλα φωναζαν σιγουροι για την νικη τους καθως ολα μα ολα ηταν ετοιμα ακομη και το αποτελεσμα.
Ποιοι;  Οι ξεφτυλισμενοι αυτοι που εχουν συμμαχο τον συλλογο που δηθεν φωναζουν οτι ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος τους.  Αυτοι που καλουν στην ΘΥΡΑ τους επισημα τους αλλους συνδεσμιτες να δουνε παρεα το εκαστοτε παιχνιδι.   Βρε αντε απο 'δω.
Εμεις σας λεμε ρουφιανους και γνωριζετε πλεον απαντες το γιατι.   Γιατι ο κοσμος το 'χει τουμπανο και 'σεις κρυφο καμαρι!
Ετσι θα βγαινετε καθε χρονο Ευρωπη και θα τρωτε αδικα το βιος του αλλου.
Εσεις που εχετε ανοιξει την κεκροπορτα για να μπει σαν κατακτητης πλεον τοτεεε.. στο μπασκετ ο Ολυμπιακος και απο τοτε να αρχισει η δυναστεια της Αθηνας περνοντας το ενα τροπαιο μετα το αλλο συνεχως.  (Κοουτς .... να το βαλω;) χαχαχαχαχα   Τι ξεφτυλα αληθεια.   Εσεις που σας συνελαβε ο φακος να αλλαζετε λαστιχα το βρωμο-πουλμαν σας στου Καλ.....ου του δικου σας διαιτητη , του κυκλωματος -συστηματος.   Γκα Γκα εδω Γκα Γκα εκει και διπλα σας και οι αστυνομικοι.   Τουλαχιστον το παραδεχεστε.   Το βρωμο -πανω του Βολου;  Λεει ολη την αληθεια.
Εμεις θα ερθουμε να παιξουμε και γνωριζουμε οτι θα χασουμε το ματς γιατι ετσι κρινει το συστημα , ομως ο φακος θα δειξει καθαρα την ευνοια σας.   Τωρα το ποτε θα ξεσηκωθουν οι αλλες ομαδες αυτο ειναι αλλο θεμα που δεν γνωριζουμε ποτε και αν............
Μονοι λοιπον εναντιον ολων στο κοτετσι σας με τους φιλαθλους να μπαινοβγαινουν στο γηπεδο καθε αγωνα και να μην τιμωρουνται καν!   Προστιμο;   Αγνωστη λεξη.
Ο αγωνας θα γινει και ουε και αλλοιμονο αν βρεθει διαιτητης και παιξει τον αγωνα στα ισια!
Ουε και αλλοιμονο.    Ομως τι λεω.  Τι λεω;    Υπαρχει απαγορευση στο να παιρνει ο ΑΡΗΣ παναλτι.
Και μια και το ανεφερα.    Απο τωρα πεσιματα αρχιστε για να σας δωσει την ασπρη βουλα.
Μονον ετσι.  Μονον ετσι.
Με 80-20 οπως καθε μα καθε χρονο.    Ακομα και ετσι ομως θα εξαντλησουμε καθε δυνατη προσπαθεια θετικου αποτελεσματος.
Μονος εναντιον ολων.    Εκει οπου υπαρχει συμφερον να μην ερχεται ο ΛΑΟΣ του ΑΡΗ!
Γιατι τοτε τα κοζια αλλαζουν και φαινεται ποσο δυνατοτερη ειναι η ομαδα μας.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου