The road of the Live scores.


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Μεσα σε ακραια καιρικα φαινομενα , μεσα σε κακοκαιρια με αστραπες κεραυνους και διακοπη (δις) ηλεκτροδοτησης του γηπεδου , μεσα σε διαρκη και πρωτοφανη βροχοπτωση αλλα και χαλαζοπτωση , μεσα λοιπον σε αθλιες συνθηκες για ποδοσφαιρο μιας και το γηπεδο ηταν πολυ βαρυ ,  ομως να πουμε εδω οτι δεν κρατησε νερο σε κανενα σημειο του γηπεδου και αυτο εχει να κανει με την κατασκευη του αγωνιστικου χωρου (απο κατω διοχετευεται) ο ΑΡΗΣ χορευε την αντιπαλη ομαδα , την αντιπαλη αμυνα και επαιζε καθαρα για την νικη.   Αυτη δεν αργησε να ερθει.  Ενα δεκαλεπτο ηταν αρκετο ωστε να κανει το 0-2 και ετσι να εχει καθαρισει το παιχνιδι βγαζοντας την Ξανθη απο την ιδεα οτι μπορει να παρει κατι καλο απο αυτο.
Τι να πει κανεις γι' αυτους τους τρελους οπαδους των κιτρινων.   Αυτων των πολυδιαφημισμενων ανα τον κοσμο που ημιγυμνοι μεσα σε διαρκη καταιγιδα χορευαν και τραγουδουσαν για την ομαδαρα τους.
Αλανια ειναι , μαχητες ειναι , ΑΡΗΣ ειναι , ολα τα καλα τα εχουν.   Παντου εχουν αποδειξει οτι δεν αφηνουν τον Θεο του πολεμου να παιξει μοναχος του.   Ουτε και οταν εμαθαν οτι η εισοδος κοστιζει 25 Ευρω , την στιγμη που οι παρακατιανοι της Αγ. Βαρβαρας πηγαν με 15 Ευρω.
Νικη μεσα στα πηγαδια και επεται συνεχεια αναλογη με αυτην που τρεχει η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας.
Εξι ματς αητητη η ομαδα με τις τρεις (3) τελευταιες εμφανισεις νικητηριες.    
Ο κοουτς Μασαδο εδεσε θαρρεις την ομαδα η την εφτιαξε (μονταρισεε).   Τιποτε απο αυτα δεν εκανε.  Απλα ηρεμησε τους παικτες και εδωσε ετσι την δυνατοτητα να παιξουν με μυαλο και μεγαλυτερη αναγκη για να πηγαινει η ομαδα απο νικη σε νικη.    
Ο Νερι Καστιγιο συνεχιζει να ανεβαζει τον ρυθμο του συμπαρασσερνοντας ολους τους παικτες για μεγαλες εμφανισεις και μεγαλα γουστα.   Αυτο ακριβως που θελουμε και εμεις να δουμε απο την ομαδα μας.    Και κατα συνεπεια να την δουμε ακομη πιο ψηλα , μα ακομη πιο ψηλα.    Εκει που ανηκει.
Στην κορυφη.     Γιατι ;    Γιατι...................ΑΡΗΣ εισαι.  Και τι ΑΡΗΣ εεε ;   ΑΡΗΣ  ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου