The road of the Live scores.


Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΝICK GALIS HALL KAI : 2-1.

Ο ισχυρος αντρας της Κ.Α.Ε εκανε πραξη τα λεγομενα του καθως αφησε την ομαδα χωρις τους φιλαθλους της να κανει το δια ταυτα.  Η ομαδα τελικα νικησε παρ' οτι εχανε στο ημιχρονο μα ακομη και στο 3ο δεκαλεπτο εφτασε να βρισκεται ακομη και στο -14.  Ομως;  Η δυναμη του να εισαι ΑΡΗΣ εκανε τα παιδια αυτα να δυναμωσουν και με μια απεριγραπτη αμυνα ζωνης να σκασουν την ΑΕΚ προκαλωντας της βραχικυκλωμα στις οποιες επιθεσεις της.
Αυτο που εβλεπε ο τηλεθεατης ηταν σαν σεναριο εργου οτι  δηλ. ο ΑΡΗΣ καλυψε αρχικα την διαφορα των 14ων ποντων και κατοπιν πηρε φαλαγγι την ομαδα του Ζντοβτς οπου και την κερδισε με 74-69.
Ο κοσμος του ΑΡΗ ηταν εξω απο το Παλαι Ντε Σπορ ενω αξιζει να σημειωθει οτι η αστυνομια δεν αφησε να τοποθετηθουν οι γιγαντοθονες που εξειγγειλε ο κος Λασκαρης.
Ετσι απλωθηκαν εκατονταδες καρεκλες και ο κοσμος απολαυσε την φραπεδια του ενω πανηγυριζε κιολας με φωνες και συνθηματα τις προσπαθειες των παικτων της ομαδας.   Ελαμψαν δια της απουσιας τους οι τιμωρημενοι Γουαιτ και Γουοτερς ενω ο Βασιλης Σιμτσακ με 22 ποντους (4/4 βολες και 9/13 διποντα) εκανε τα παντα ωστε να μην φαινονται οι ελλειψεις.  Εκανε ενα φανταστικο παιχνιδι και ηταν περιχαρης γι' αυτο.  
Τωρα η ΑΕΚ περιμενει τον ΑΡΗ μας στο γηπεδο Νικος Γκαλης (χαχαχαχαχαχα) πρωην ΟΑΚΑ οπου θα προσπαθησει με θεμητα και αθεμητα μεσα να κανει το 3-1.
Οσο για εμας;   Παμε με την ψυχολογια να εχει ηδη αλλαξει και με την ελπιδα να μας παιξει η διαιτησια στα ισια ωστε να δειξουμε ποια ειναι η καλυτερη ομαδα για να κανουμε το 2-2.
Οπως και να 'χει η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ειναι ετοιμη για μεγαλα γουστα πλεον και ο χρονος θα δειξει.
Προσοχη στις προκλησεις που θα ειναι εκ νεου πολλες καθως 40 λεπτα ειναι οποτε παμε να τους τελειωσουμε και τα λεμε καλως εχοντων των πραγματων ξανα στο Αλεξανδρειο , στο Nick Galis Hall.
Τα δεκάλεπτα: 16-18, 30-36, 49-54, 74-69.
ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος 6 (4ασ., 3κλ.), Πελεκάνος 2, Τσούπκοβιτς 7 (5ρ.), Σίμτσακ 22 (4/4β., 9/13δπ., 0/1τρ., 10ρ., 1κλ.), Μακ Νιλ 15 (4/6β., 4/10δπ, 1/8τρ., 8ρ., 8ασ., 3κλ.), Φλιώνης 2 (1κλ.), Ζάρας 6 (4ρ.), Κοέν 11 (5ρ.), Μούρτος 3 (5ρ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου