The road of the Live scores.


Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 3-2 ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ! ! !


Να τελειωνει το 3ο δεκαλεπτο και να μενει ο Παναθηναικος με 5 μολις ποντους παραγωγικοτητας και απο αυτους οι 2 με βολες;   Αν ειναι δυνατον.
Ναι αυτος ειναι ο ΑΡΗΣ που θελει και ποθει ο καθε ΑΡΕΙΑΝΟΣ φιλαθλος της χωρας.
Μουδιασμενος μπηκε ο Αυτοκρατορας και δεν μπορουσε να σπασει την καλη αμυνα των πρασινων.
Αστοχα κατα κορον τα σουτ και υπο πιεση δεν εβαζαν την ομαδα σε τροχια διεκδικησης και ετσι ο Παναθηναικος κρατουσε βραχια κεφαλη φτανοντας την διαφορα ακομη και σε διψηφιο αριθμο ποντων.  Το ημιχρονο με 19-29 εδειχνε την πιεση που ασκουσαν οι αμυνες.   Με καλυτερο τον Παναθηναικο κυριως στην περιφερεια δεν επετρεπε τον ΑΡΗ να βρει το τριποντο.
Με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου ο ΑΡΗΣ μπηκε δυναμικα και παρορμητικα ανατρεποντας με το καλησπερα τα στανταρ.   Περασε αμεσα στο σκορ και οδηγησε στο τελος του τριτου δεκαλεπτου τον ΑΡΗ προηγουμενο με 38-34.
Το καταμεστο Παλαι , το φλογισμενο Nick Galis Hall εδωσε το συνθημα για την αντεπιθεση που κρατησε εως το τελος του αγωνα.
Ο Παναθηναικος προσπαθησε να μπει ξανα στο παιχνιδι μα η αμυνα συνεχιζε να κραταει τον εξαστερο πισω στο σκορ.
Με μπολικη δοση αυτοπεποιθησης και θαρρους ο ΑΡΗΣ μας κατενικησε τον Παναθηναικο του Αργυρη Πεδουλακη με 56-50 και τους 6.000 και πλεον φιλαθλους να παραλληρουν στην κερκιδα και να στηνουν ενα παρτι που θυμιζε αλλες εποχες.
Οσα χρονια ειχε να νικησει τον Παναθηναικο ο ΑΡΗΣ μας τα εσβησε θαρρεις μεσα σε 2-3 ημερες που απο το 2-0 των νικων εις βαρος του το εκανε 2-2 και τωρα πηγαινει στο ΟΑΚΑ οπου το Σαββατο θα δωσει τα ρεστα του μεσα σε εχθρικο γι' αυτον περιβαλον ωστε να παει αυτος στον τελικο.
Οσο λοιπον δυσκολο ηταν να κανει το 2-1 ποσω μαλλον και το 2-2 αλλο τοσο δυσκολο φανταζει να κανει και το 2-3.

Τα δεκάλεπτα: 8-12, 19-29, 38-34, 56-50.
ΑΡΗΣ: Γουάιτ 10 (14ρ., 3ασ., 2κοψ.), Γουότερς 12 (3/7δπ., 2/5τρ., 5ασ.), Μούρτος 7 (6ρ.), Σίμτσακ 2 (5ρ.), Μακ Νιλ 16 (1/2β., 3/11δπ., 3/6τρ., 8ρ., 3κλ.), Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς, Φλιώνης 6 (2/2δπ.), Κοέν 3 (3ρ.).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαραλαμπόπουλος 2, Διαμαντίδης 9 (3), Καλάθης 3, Γουίλιαμς 19 (2), Χάντερ (11ρ.), Μποχωρίδης, Φώτσης 8 (2), Ραντούλιτσα 8, Παππάς 1.

Παμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου να κανουμε το ονειρο χιλιαδων ΑΡΕΙΑΝΩΝ πραγματικοτητα και να ειμαστε εμεις που θα κοντραρουμε τον Ολυμπιακο.
Το συνθημα που δονησε το Nick Galis Hall και την συμπρωτευουσα.
Διπλο μεσ' στο ΟΑΚΑ ΑΡΗ ολε οε !!!

Υ.Γ.
Πριφτη τον μπουλο χαχαχαχαχαχαχα   αλανια εχουμε χρεος στην ιστορια!!!
Καλο βραδυ και παμε γι' αλλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου