The road of the Live scores.


Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ PLAY OFF ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΙΤΗΣΗ.....................

Για μια ακομη φορα θα το ξαναπουμε.
Σε αυτο το γηπεδο με αυτον τον κοσμο δεν περναει κα-νε-νας.  Εδω μεσα λιωνουν ατσαλια.
Αληθινοι μαχητες κερκιδας οι 6.000 χιλιαδες φιλοι που κατεκλησαν (sold out ) το Nick Galis Hall διδοντας μια εικονα που περασε απο την T.V, εκπληκτικη.    Ειδικα με το κορεο (κιτρινο-μαυρο) εδωσε την αφορμη για τελειο σχολιασμο.
Λεμε οτι δεν περναει κανενας γιατι ειδαμε πως εχασε ο ΑΡΗΣ μας.  Οταν στο 62-62 δεν μετραει καλαθι την ωρα που βρηκε η μπαλα ταμπλω και κατοπιν ηρθε το κοψιμο απο αντιπαλο στα τελευταια δυο (2) λεπτα του αγωνα , τι να πει κανεις.   Να βλεπεις τον Σπανουλη καθαρα να δυσανασχετει στους διαιτητες και κατοπιν να παιρνει φαουλ ενω γλυστραει και πεφτει μονος του !!!
Εφευγε ο ΑΡΗΣ , φαουλ υπερ του Σπαν... του Ολυμπιακου οι γκρι και ισσοροπουσαν το ματς.
Αυτα τα λεμε και επαναλαμβανουμε οτι για εμας τα παιδια μας εκαναν αυτο που επρεπε αλλα αλλιωθηκε το αποτελεσμα.
ΑΡΗΣ  10 στα 16 φαουλ.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  22 στα 36 φαουλ.   Τι αλλο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Το 70-74 δεν εκαμψε τους φιλαθλους - οπαδους μας που ασταματητα συνεχιζαν να φωναζουν για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους μα ολους ενω αξιζει να αναφερουμε οτι Χαβιτο  Κοκε κ.λ.π. ηταν μεσα ακριβως στο γηπεδο και ο Σερχιο (Κοκε) εβγαζε συνεχως βιντεακια και τραβουσε φωτο απο τον κοσμο που δονουσε την ατμοσφαιρα.
Η ηχητικη βια και η αμυνα κρατησε τον Ολυμπιακο στις επιθετικες του προσδοκιες πισω την ωρα ομως που και η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας δεν μπορουσε να βρει το ευκολο καλαθι.
Το χαμηλο σκορ προσδικαζε οτι θα παμε σε χιτσκοκικο φιναλε και ευελπιστουσαμε οτι θα παρουμε το ματς με την τεραστια βοηθεια του κοσμου μας.   Στο τελευταιο δεκαλεπτο μπηκαμε να κανουμε πραξη το γεγονος ομως υπηρξαν ειναι αληθεια κακες επιλογες που εδωσαν στον Ολυμπιακο το θαρρος να γυρισει το ματς και να το παρει απο τα χερια μας.
Η ωρα εφτασε που ο ΑΡΗΣ μας κοιταζει στα ματια τους μεγαλους της πρωτευουσας Αθήνας.
Τα play off θα δειξουν εαν μπορουμε και κατα ποσον για εφετος , μα να ξερετε και να γνωριζετε ολοι οτι ο ΑΡΗΣ σας εφτασε.  Ειναι ισος σας.   Δεν εχει διαφορες απεναντι σας.   Απλα θελει τα δικαια σφυριγματα , τα σφυριγματα του.
Στα μισο-αδεια γηπεδα σας θα δωσουμε χρωμα Ελληνικο χρωμα μπασκετικο χρωμα πρωταθλητισμου λαος και ομαδα ενα με τον Θεο στο στηθος.
Ο κος Λασκαρης εχει ηδη δει και εχει βγαλει συμπερασματα για το εγγυς μελλον μας.
Με γνωστους και φιλους ειδαμε παρεα το παιχνιδι και τον γιο μου διπλα να ξερει πλεον τα μεσα που πρεπει να υπερκαταβαλλει στο μελλον για να προσθεσει τροπαια στην οροφη του NICK GALIS HALL.
Υιε μου του ειπα.  Σε παραδιδω εικοσι ενα ( 21 ) τροπαια.   Εχεις χρεος προς την ιστορια να τα διπλασιασεις και να δωσεις γενναιες οπαδικες μαχες στα γηπεδα ολης της Ευρωπης ωστε να εισαι και εσυ ασπιδα της ομαδας αυτης που αγαπηθηκε απο ολη την Ελλαδα , την καλυτερη ομαδα του 20ου Αιωνα.
ΑΡΗ  ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ...........................
ΧΑΙΡΕΤΕ.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου