The road of the Live scores.


Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.

Στις 15.30 θα διεξαχθει ο αγωνας που δεν θα ειναι καθολου ευκολος καθως το παιχνιδι χαρακτιριζεται ντερμπι.
Ο αερας της πρωτιας που εχει ο ΑΡΗΣ με διψηφιο αριθμο ποντων ισως επαναπαυσει τους παικτες και τους κανουν πιο ευησυχασμενους ως προς την ροη του παιχνιδιου.   Αυτο ειναι που θα θελησει να εκμεταλευτει ο Απολλων συν του γεγονοτος στο να κερδισεις δηλ. τον ΑΡΗ ειναι διαφορετικο απο το να κερδισεις εναν αλλο αντιπαλο οποιος και ας ειναι αυτος.   Σαν τον ΑΡΗ αντιπαλο δεν εχεις συχνα πυκνα ωστε να τον βρεις μπροστα σου σε τοσο μικρες κατηγοριες.
Ακομη κι' αν αφησουμε το ημιχρονο με 0-0 (υποθετικα παντα) πρεπει να γινει το γκολ οχι μονον για εσας τους παικτες.    Για τον λαο πρεπει να γινει , οποτε και ενα δευτερο γκολ κατοπιν και τελος η σεμνη τελετη και τα πανηγυρια.   Φυσικα οχι ακροτητες οχι απαντησεις στις προκλησεις απο τραχαναδες μουντρουχαλους του τσενεγκιρ μαχαλα που θα προσπαθησουν να ερεθισουν και τους γνησιους Καλαμαριωτες για βια κ.λ.π.
Με εντονο λοιπον το κιτρινο χρωμα στην κερκιδα ομως με μελανο σημειο το 10ευρω που καλειται να πληρωσει ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ φιλαθλος σε μια κατηγορια που τα 5 Ευρω ειναι καλα σαν εισοδος.
Αναμενεται σεβαστο ποσο εισπραξης απο τους Καλαμαριωτες λοιπον σημερα.
Χρεος λεω και παλι των παικτων του ΑΡΗ μας ειναι να παιξουν μπαλα να μην πεσουν στην παγιδα του δυνατου παιχνιδιου και ανταλασουν κλωτσιες και παμε στα νευρα οπου εκει μας περιμενουν τα κορακια που μας αντιμετωπιζουν με ατιμια.    Χρεος ειναι να παρουμε τους τρεις βαθμους , φυσικα και δυσκολα δεν αντιλεω επι τουτου.
Τρεις βαθμοι και γεια σας δια παντος.
Την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ την αγαπαω οπου κι' αν παιζει θα ειμαι για παντα εκει γιατι ειν' η μονη η μονη ομαδα που ομορφαινει την ζωη !!!

Οσο για το μπασκετ;
Περιμενουμε στο Ζηρινειο να μπει και να κανει εξυπνο παιχνιδι απεναντι στην Κηφισια ωστε να παρει υον αγωνα.   Πρεπει πασει θυσια να εχεει τον ελεγχο των ριμπαουντ και να μην αφησει αγωνιστικα κενα.
Εχουμε εμπιστοσυνη στον κοουτς Πριφτη δεν αναπνεουμε στο ματς και απλα περιμενουμε να χαμογελασουμε κοιτωντας την συνεχεια του πρωταθληματος ακομη πιο ηρεμα.
ΑΡΕΙΑΝΕ φιλαθλε μην μασας ορθιο το κεφαλι και το αναστημα σου να καλυπτει ακομη και τον ηλιο.
ΑΡΗ ΑΡΗ εσυ 'σαι το καμαρι , ΑΡΗ ΑΡΗ ομαδα ξακουστη ...........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου