The road of the Live scores.


Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ.

Και ομως αυτη η ομαδα αποκλειστηκε για την συνεχεια στην Ευρωπη.
Παικτες και λαος αφησαν αφωνη την μπασκετικη Ευρωπη με το Nick Galis Hall να ειναι καθ' ολη την διαρκεια του αγωνα στο ποδι και να οδηγουν σε μια ακομη νικη διατηρωντας το αηττητο της εδρας.   Μιας εδρας οπου λειωνει ατσαλι.
Τι κι' αν η Αρμανι μας κατενικησε στην Ιταλια;    Τι κι' αν αποκλειστηκε η ομαδα ακομη και πριν απο το παιχνιδι αυτο;   Ο κοσμος ηταν εκει και δεν αφησε την ομαδα ουτε δευτερολεπτο.
Το ημιχρονο εκλεισε με βραχεια κεφαλη υπερ της Αρμανι Μιλανου με 46-47 ομως η ομαδα μας εδειχνε οτι ελεγχει το ματς και μπορει να το παρει.
Στο δευτερο ημιχρονο η διαφορα μεγαλωνε υπερ των Ιταλων και εφτασε στο 46-53 ομως ο Γουαιτ με δυο σερι τριποντα δηλωσε παρων και εσβησε το +7 ενω ο Γουοτερς εβαλε και παλι σε θεση οδηγου τον Αυτοκρατορα με 56-53.   Κατοπιν ηρθε το 62-53 και η εικονα εδειχνε πως η ομαδα μας αποσυντονισε πληρως την Αρμανι και εκανε οτι ηθελε στον αγωνιστικο χωρο.
Με 68-59 εκλεισε το τριτο δεκαλεπτο ενω στο τεταρτο και τελευταιο δεκαλεπτο η ομαδαρα μας εκανε οτι μα οτι ηθελε την Αρμανι και το τελικο 83-68 τους κολακευει αφανταστα.
Ενα ειναι σιγουρο και διαφαινεται αλλωστε και δεν ειναι αλλο απο την επιστροφη στα Ευρωπαικα σαλονια.  Ειναι σιγουρο πως τετοιες ομαδες ποσω μαλλον ο ΑΡΗΣ μας λειπουν απο την Ευρωπη που θελει τον ΑΡΗ , αυτον τον ΑΡΗ εναν τετοιο ΑΡΗ ανταγωνιστικο και δυνατο.
Τωρα πλεον διοικηση και προπονητης γνωριζουν επ' ακριβως τι λειπει και με προσθηκη -ες παικτων σε θεσεις κλειδια η ομαδα μας θα περασει σε αλλη διασταση.
Στα επισημα ειδαμε ολοι μας την Ζωη Λασκαρη με το κασκολ της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ τυλιγμενο στον λαιμο της.   Δεν κρυβει τα αισθηματα της για τον Θεο του πολεμου ενω να πουμε οτι στον κοσμο δεν ηταν ευρεως γνωστο.
Ευχαριστουμε για το Ευρωπαικο ταξιδι που εφτασε εως εδω , λυπουμαστε που δεν συνεχιζουμε γνωριζουμε ομως οτι στην Νεπτουνας ενω ηθελε 2-3 λεπτα ειχαμε μια διαφορα 6-7 ποντων και την χασαμε απο λαθη και απο νευρικοτητα που ολως παραδοξως αντι να την εχουν οι αντιπαλοι μας την ειχαμε εμεις.   Ολα αυτα για 2 τελευταια λεπτα που θα μας οδηγουσαν στην προκριση.   Μια προκριση που χαθηκε λογω διαφορας ποντων καθως η ομαδα μας ισοβαθμησε ομως μειωνεκτουσαμε σε ποντους.
Κραταμε το οτι φευγουμε αηττητοι με τον νομο του Παλαι να συνεχιζει να ισχυει και την υπογραφη για το μελλον.   Ενα μελλον το οποιο μας ανηκει ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι.
''  Ταξιδευω για σενα σε ολη την γη οπου και να πας θα 'μαι εκει , κι' ολο για σενα λεω ολεο ολε δεν θα σε αφησω ποτέ  ''.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου