The road of the Live scores.


Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ..............

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!!! ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η 4η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ!! Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ!! Ο ΚΟΕΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΡΑΣ Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΑΕΚ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΜΠΑΡΙΖΑ!! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΠΡΙΦΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ!! ΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕ!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΗΤΤΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ........ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!  (Λογια αρερφου ΑΡΕΙΑΝΑΡΧΗ και συμπολεμιστη)
Αυτη ειναι η αληθεια ολη για εχθες.   Εκει που προδιαγραφεται η (μια) ηττα τοτε βγαινει ο Θεος ΑΡΗΣ με την πανοπλια του και ασπιδα τον κοσμο του και ποδοπαταει αντιπαλους και τα ονειρα τους.  7η συνεχομενη νικη !!!
Η ΑΕΚ λοιπον που αλλαξε δυο και τρεις φορες παικτες μεσα στην σεζον σαν τα πουκαμισα που ξοδεψε αμυθιτα ποσα για να κανει αυτο το κατι παραπανω και προφανως να παρει εστω την 3η θεση ετσι οπως προχωραει το πρωταθλημα , ηρθε στην Θεσσαλονικη για να παρει το ματς που πιθανον θα κρινει την 3η θεση πισω απο Παναθα και ΟΣΦΠ.  
Η αληθεια ειναι οτι ειχε και την ψυχολογια με το μερος της καθως η διαφορα των 10-11 ποντων υπερ της δεν κατεβαινε με τιποτε.  Σε αυτο βοηθησαν οι τρεις διαιτητες τους οποιους τους εβαλε και αυτους ο ΑΡΗΣ μας μεσα στο καλαθι.  
Απιστευτα πραγματα συνεβησαν στο παιχνιδι οπου μετα το ντισκαλιφιε στον Μαυροκεφαλιδη οι τρεις αντρες με τα γκρι καταφεραν να ισοσταθμισουν το παιχνιδι φορτωνοντας αβερτα τον ΑΡΗ μας με φαουλ τα οποια δεν εγιναν ποτέ.
Μπηκε ο αγωνας στο τελευταιο δεκαλεπτο και το Παλαι θυμιζε ηφαιστειο ετοιμο να εκραγει και δεν ειναι σχημα λογου αυτο.  Η εδρα αυτη ειναι που κανει την διαφορα , αλλωστε το καταμαρτυρουν οι αντιπαλοι μετα τον καθε αγωνα που τελειωνει μαζι με τα ονειρα των εκαστοτε φιλοξ/νων.
Το ματς γυρισε αμεσα με τον Πελεκανο να κανει παιχνιδι τετοιο που εκανε και τον πιο απαισιοδοξο ΑΡΕΙΑΝΟ προς το προσωπο του (λογω κακων παιχνιδιων) να φωναξει ..... το 'βαλε , το 'βαλεεεε.
Με 15 ποντους εσπρωχνε την ομαδα προς την νικη.  Μεσα σε τρια τεσσερα λεπτα του 4ου δεκαλεπτου η διαφορα εσβησε και μετα εγινε το ελα να δεις καθως ο λαος , αυτος ο λαος ηταν μπροστα απο καθε επιθετικη προσπαθεια των κιτρινων του Νοτου και εκοβε τις  προσπαθειες τους.   Ενας παντζουρλισμος ενας απιστευτος ΑΡΗΣ μαζι με ολα αυτα δεν επρεπε παρα να παρει το ματς.  Η τελευταια προσπαθεια στα χερια των παικτων της ΑΕΚ εσβησε οταν δεν καρποφορισε η προσπαθεια της και το ματς εληξε.
Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ στην 3η θεση νικωντας για 3η συνεχη για εφετος φορα την ΑΕΚ των πολλων φιλοδοξιων την ΑΕΚ που δαπανησε τοσα μα τοσα χρηματα για να καταφερει να χασει ξανα.
Το Παλαι , το Nick Galis Hall , η εδρα μας , αυτη η εδρα !!!    Ειναι νόμος πλεον.
Δεν περναει κανεις.
Ο κοουτς Πριφτης.  Ο ανθρωπος που ακομη και τωρα αμφισβητειται απο ΑΡΕΙΑΝΑΡΧΕΣ εχει κανει να ξερετε ολοι την ομαδα αληθινη οικογενεια.  Ο ενας παικτης πλεκει το εγκωμιο του αλλου.
Τα Αμερικανακια μας κανουν πραγματα και θαυματα στο παρκε οπου βγαζουν και πλακα μαζι με το τρομερο τους παιχνιδι.
Το ζευγος Λασκαρη στην πρωτη γραμμη οπου πολλες φορες δινουν το εναυσμα για συνθηματα που δονουν την ατμοσφαιρα.  Στο ποδι ορθιοι και με την φανελα με τον Θεο στο στηθος ξεσηκωνουν τους επισημους και γινεται ενας απιστευτος χαμος.
Δεν θα το ξαναπω γιατι γιναμε ΑΡΗΣ.  Δεν θα το ξαναπω γιατι ειναι ωραιο να εισαι ΑΡΗΣ.
*******Λιγο εξω απο την Θεσσαλονικη η ποδοσφαιρικη ομαδα επαιξε στο γηπεδο του Λαγγαδα (Β' περιφερεια Θεσ/νικης) και νικησε τελικα με 2-3 σε ενα παιχνιδι που τα παραπονα ηταν και παλι μεγαλα.   Τι μενος κι' αυτο να αφηνουν την ομαδα μας με 10 παικτες και να μην θελουν ακομη και στην Γ' Εθνικη κατηγορια της χωρας να μην κερδιζει.
Το 2-3 εγινε στο τελος σχεδον του αγωνα βαζοντας στοπ στην αγωνια των φιλαθλων μας.
Με 11 βαθμους διαφορα απο τον Νεστο Χρυσουπολης προχωραει ολοταχως για την Β' Εθνικη κατηγορια.  *******
Κι' αν για εφετος ειναι αυτο που βλεπουμε ολοι μας φανταστειτε την επομενη χρονια τι εχει να γινει οταν θα ανεβει κι' αλλο ο πηχης καθως ειναι επιτακτικη η αναγκη για αντεπιθεση τετοια που θα σπασει το Αθηναικο διδυμο και θα φερει ξανα τα σκηπτρα στην Θεσσαλονικη , στην Μητροπολη του μπασκετ.   Ο Αυτοκρατορας ειναι εδω.
Κι' αν φανταζει αστειο στα αφτια σας , για εσας που το διαβαζετε ανατρεξετε στην ιστορια.
Η Μικρη Αρκτος ξεκινησε τον << πολεμο >> για να παρει και παλι αυτο που της ανηκει.
Την πρωτια μια και καλη και να προσθεσει επισης και αλλους τιτλους στο ενδοξο σωματειο που κανει περηφανη την Θεσσαλονικη.  Την δικη σου πολη Ελληνα ΑΡΕΙΑΝΕ φιλαθλε.
ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ νικητης και πρωταθλητης......................................
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου