The road of the Live scores.


Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ.

Ακομη τρια γκολ ομως αυτη την φορα εναντι κανενος για τον ΑΡΗ στο Κλεανθης Βικελιδης , στο ιστορικο Χαριλαου επι του Εθνικου Αλεξ/λης με αξιοσημειωτο γεγονος την επανεμφανιση του Σερχιο Κοκε μετα απο αρκετα χρονακια απουσιας απο την ομαδα της καρδιας του.
Εδειξε ο Κοκε οτι δεν μπορει ακομη να τρεξει , εδειξε ομως οτι εχει ρυθμο εξυπναδα και μετεχει σε ενεργειες τυπου ασιστ δηλ. παρτο - βαλτο.
Σημερα με τον Εορδαικο στην Πτολεμαιδα πηγαινει πιο σοβαρος απο ποτέ και ευτυχως υποψιασμενος και σφιχτος ακουγοντας αυτο το διαστημα δηλωσεις των γηπεδουχων οτι θα σταματησουν τον ΑΡΗ κερδιζοντας τον.
Πρεπει πραγματικα να ειναι γιορτη το ματς στην Πτολεμαιδα καθως ΔΕΝ θα εχουν ξανα την χαρα να δουνε αγωνιζομενο τον ΑΡΗ αλλο στα μερη τους.   Οσο για το εαν ολοι εκει στην Πτολεμαιδα ειναι μονον παοκ αυτο ειναι καθαρα για λογους τακτικης χρησιμοποιωντας και την απαγορευση ελευσεως φιλαθλων μας στα εκει μερη.
ΑΡΗΣ να 'σαι και μην φοβασαι λοιπον.
Ενα ματς 90' λεπτων και ακομη τρεις βαθμοι στην μαρτυρικη χρονια που διανυουμε.
12η αγωνιστικη με τον Ραουλ Μπραβο να δειχνει εκτος ομαδας με μικροπροβλημα τραυματισμου και τον Σερχιο Κοκε να υπολογιζεται κανονικα.
Στις 15,00 ειναι η εναρξη του αγωνα.
Αναλυτικά η 20άδα που επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος: Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Τσουμάνης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Μαζουλουξής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου