The road of the Live scores.


Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-3.

Ακομη ενα δυναμικο παρον εδωσε ο ανιπερβλητος λαος του ΑΡΗ αυτην την φορα στο Σιδηροκαστρο που το κιτρινισε απο ακρη σε ακρη.
Αντιπαλος  ο Γαζωρος Σερρων του Αλεξη Αλεξιου που προσπαθησε ειναι η αληθεια με κλεφτοπολεμο να παρει κατι θετικο.
Απο την αρχη ο ΑΡΗΣ μας ανελαβε τα ηνια του αγωνα και εδειξε οτι θελει και μπορει να παρει το ματς.  
Αν και προηγηθηκε ο ΑΡΗΣ με 0-1 στο ημιχρονο και εχασε τουλαχιστον 2-3 κλασσικες ευκαιριες να καθαρισει το ματς ενω του ακυρωθηκε και γκολ στην επαναληψη και ενω ολα εδειχναν οτι αργα η γρηγορα θα πετυχει δευτερο τερμα  εκανε σωρεια λαθων στην αμυντικη του γραμμη.  Ο Μελισσας αντι να βγαλει πλαγιο την μπαλα πηγε να διωξει και ο αντιπαλος πηρε την κοντρα και καπως ετσι εγινε το 1-1.
Η ψυχρολουσια ηρθε και παγωσε ο κιτρινος
λαος βλεποντας την ομαδα να μενει πισω στο σκορ και τον Γαζωρο να γινεται ενα κουβαρι.  Οι Τατος Ποι κυριοι εμνευστες των επιθεσεων μας εδωσαν το εναυσμα για αντεπιθεση διαρκειας και αμεσα εγινε το 2-2. Σκορερ ο Τατος.  Αμεσως μετα το οριζοντιο δοκαρι σταματησε την κιτρινη αρμαθα ωσπου ηρθε η σεντρα απο τα αριστερα του Ποι και ο Καπνιδης σηκωθηκε και καρφωσε με το κεφαλι την μπαλα στα δυχτια αφηνοντας αναυδο τον πορτιαιρο των Σερραιων.
Στα 6 λεπτα των καθυστερησεων δεν αλλαξε κατι και το 2-3 εμεινε ως το τελος σκορ που
πανηγυριστηκε εξαλλα απο τους Θεσσαλονικεις εκδρομεις και τους γυρω του Νομου οπαδους μας.
Ξεφυγε η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ στο +7  ενω εχει και εναν αγωνα λιγοτερο σε λεω.
Περασαμε θαυμασια ολα κυλησαν ομαλα και δεν σημειωθηκε κανενα παρατραγουδο.
Κακη εις βαρος του ΑΡΗ μας για εναν ακομη αγωνα η διαιτησια που με χαρακτηριστικη ευκολια κιτρινιζε παικτες μας ενω αφηνε τον Γαζωρο να παιζει σκληρα και σφυριζε απαθεστατα μονον τα φαουλ υπερ μας διχως να τιμωρει πειθαρχικα τους τυπικα γηπεδουχους.
Εδειξε σημεια βελτιωσης η ομαδα και σιγουρα δεν υπαρχει αμφιβολια απ' αυτου η ομαδα θα παιζει φουλ επιθετικα με την προσθηκη του Σερχιο Κοκε.   Να πω επισης οτι ο κοσμος ολοενα και αγωνια - περιμενει την στιγμη που ο Σερχιο Κοκε θα ειναι στην διαθεση του Αλενατορε.
ΑΡΗ εμεις σ' οαλα τα πεταλα της γης σ' ακολουθησαμε οσο κανεις !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου