The road of the Live scores.


Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

ΝΑΙ Η ΟΧΙ ;

Ναι η οχι τελικα για τον ΑΡΗ της Β' Εθνικης κατηγοριας;
Τα ΣΑΙΤ δινουν και παιρνουν με φημολογιες που και βεβαια στεκουν αρκει να επαληθευτουν.

Η διοργανώτρια άνοιξε διάπλατα την πόρτα της στους «κίτρινους», αφού το Δ.Σ. αποφάσισε τελικά να καλύψει τα κενά που θα προκύψουν από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας επιλέγοντας να βρεθούν κατευθείαν στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική.
Έτσι, μόλις επικυρωθεί η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας θα στείλει έγγραφο στις ομάδες που θα έχουν υποβιβαστεί από τη μεγάλη κατηγορία για το αν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Β’ Εθνική.
Αυτές οι ΠΑΕ θα πρέπει να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά μέσα σε 72 ώρες (τρεις ημέρες) και όσες δεν πάρουν θέση μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο θα προσμετρηθεί ότι δεν επιθυμούν…
Αφού, λοιπόν, αποσαφηνιστεί η κατάσταση, εν συνεχεία σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, η Ένωση Β’ Εθνικής θα συντάξει νέο έγγραφο, το οποίο θα το αποστείλει στην ΕΠΟ ώστε να φαίνονται τα κενά που υπάρχουν για να κινηθούν αυτομάτως οι διαδικασίες για την κάλυψη των κενών θέσεων, αφού ο σχεδιασμός της Ομοσπονδίας αναφέρει πρωτάθλημα 20 ομάδων σε έναν όμιλο τη νέα περίοδο. Αν και δεν αποκλείεται τελικά να μην βρεθούν ομάδες να συμπληρώσουν ούτως ή άλλως!
Φυσικά εκτός των Θεσσαλονικέων μέσω προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο μπορούν να ανέβουν και οι υπόλοιποι δεύτεροι της Γ’ Εθνικής, εφόσον το επιθυμούν με δεδομένο ότι οι κενές θέσεις θα είναι τουλάχιστον δύο (ΟΦΗ, Νίκη Βόλου πάνε κατευθείαν στη τρίτη κατηγορία και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Εργοτέλη χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί και άλλη μια ομάδα).
Πέραν ομως απο ολα αυτα εντύπωση προκαλεί το δυναμικό μπάσιμο για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ απο δυνατούς οικονομικά αντρες που θα θελήσουν να σηκώσουν το αναστημα του Θεού του πολέμου.

Στα μητρώα του ΑΣ Άρης γράφτηκε σύμφωνα με το novasports.gr ο Νίκος Αρβανιτίδης, γιος του Γιώργου Αρβανιτίδη, ο οποίος ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση μέχρι τις 10 Ιουλίου για τον ποδοσφαιρικό Άρη. Παράλληλα, αναφέρει ότι υπάρχει έντονη φημολογία και για τρίτο πόλο. χωρίς να διευκρινίζει περαιτέρω στοιχεία.
Αναλυτικά όσα λέει το σάιτ της Nova:
Έτοιμος για δυναμικό μπάσιμο στα διοικητικά του Αρη είναι ο Νίκος Αρβανιτίδης. Ο γιος του πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας, πραγματοποιεί τον τελευταίο (αρκετό) καιρό όλες τις απαραίτητες επαφές, προκειμένου να διεκδικήσει τα ηνία της αγαπημένης του ομάδας από τη θέση, πια, του διοικητικού της ηγέτη. Ο Αρβανιτίδης, είναι εδώ και χρόνια μέλος της ΚΜΑ, ενώ την περασμένη Τετάρτη εγγράφηκε στα μητρώα και του ΑΣ Αρη, δείχνοντας αποφασισμένος για το επόμενο βήμα. Η ημερομηνία εγγραφής του δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για την επομένη της λήξης της σύμβασης με τον Κάλας (30/6).
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός επιχειρηματίας θα αποστείλει πρόταση στον ΑΣ, μέχρι τις 10 Ιουλίου, όπως προβλέπεται από την ''πρόσκληση ενδιαφέροντος'' που απηύθηνε η ''μάνα του συλλόγου'', περιλαμβάνοντας τόσο τη Γ΄ Εθνική, όσο και τη Football League στα πιθανά ενδεχόμενα. Εν ολίγοις, παρουσιάζεται διατεθειμένος να αναλάβει τον ποδοσφαιρικό Αρη σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Θέλει μάλιστα να εμφανιστεί στη γενική συνέλευση και να παρουσιάσει ο ίδιος το πρόγραμμά του στα μέλη του συλλόγου.
Ετσι πέραν του Αλεξ Κάλας, η κούρσα διεκδίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αρη, αποκτά κι άλλον ''μνηστήρα'', ενώ φημολογία, που δεν επιβεβαιώνεται προς στιγμήν, κάνει λόγο και για τρίτο πόλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου