The road of the Live scores.


Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΔΟΣ ΑΛΚΕΤΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ......................

Ετσι λοιπον η οδος πισω απο την Θυρα 3 μετονομαζεται σε οδο Αλκετα Παναγουλια.
Με ομοφωνη αποφαση του Δημοτικου συμβουλιου Θεσσαλονικης ο δρομος αυτος παιρνει το ονομα του μεγαλου Ελληνο - Αμερικανου  που καταγονταν απο την οικογενεια του ΑΡΗ μας.
==============================================
Ο Ιουνιος μεχρι το τελος του παρ' ολο που ειναι αστατος με βροχες και νεφελωδης θα μας απασχολησει εντονα για το μελλον της Αρειαναρας μας,
Ολοι εμεις περιμενουμε μια ειδηση ενα νεο μια φωνη που θα μας πει ......... τα καταφεραμε.   Και τοτε απλα αφηστε την δικη μας σειρα.
25.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για αρχη και κατ' ευθειαν προσω ολοταχως.   Εκει που ημασταν δηλαδη πριν λιγο , σε υψηλες ποδοσφαιρικες πτησεις και στο εσωτερικο αλλα και στο εξωτερικο.

Ετοιμος για την υλοποίηση ενός τεράστιου πρότζεκτ που αφορά την πλήρη χορηγική αξιοποίηση του «Κλ. Βικελίδης», είναι ο Αρης! Η αρχή θα γίνει με χορηγικά προγράμματα που αφορούν τις θύρες και τα καταστήματα του γηπέδου και θα ολοκληρωθεί με ένα super deal που αφορά τη μετονομασία του, στα πρότυπα των μεγάλων σταδίων του εξωτερικού, κάτι που θα αποφέρει στα ταμεία ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, ικανό να στηρίξει την προσπάθεια υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 106ια του Πτωχευτικού Κώδικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, υπάρχει ενδιαφερόμενη εταιρία που θέλει να δώσει το όνομά της στο «Κλ. Βικελίδης», προσφέροντας την οικονομική άνεση που χρειάζεται η ομάδα, ώστε να παραμείνει στη Football League.
Ο κ. Στεφανίδης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς πάγια τακτική του είναι (άλλωστε το δήλωσε απερίφραστα) πως πρώτα θέλει να πέφτουν οι υπογραφές και μετά να ανακοινώνεται η οποιαδήποτε συμφωνία. Κάτι τέτοιο, ίσως, συμβεί την επόμενη εβδομάδα (υπάρχει προγραμματισμένο ταξίδι του Στεφανίδη στην Αθήνα) και τότε θα υπάρξει η δυνατότητα για περισσότερες λεπτομέρειες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου