The road of the Live scores.


Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ;

Στην Β' η στην Γ' κατηγορια θα αγωνιζεται ο ΑΡΗΣ απο την νεα σεζον;  
Με δηλωσεις του ο Γιαννης Ιωαννιδης ειπε οτι ειναι καλυτερα για τον ΑΡΗ να αγωνιζεται απο την νεα χρονια στην Γ' κατηγορια.    
Το πρωταθλημα τελειωσε και οπως εβαλαν απο νωρις βεβαια στο ματι τον ΑΡΗ μας ετσι κι' εκαναν στον Απολλωνα Σμυρνης.   Ξαφνου λοιπον ολες οι ομαδες που δεν εδειχναν καν εικονα δυνατου συνολου εγιναν χαλυβδινες και ρωμαλεες κανοντας σε καθε ματς τριποντα αξιοζηλευτα και με εντυπωσιακα σκορ παρακαλω!
Ετσι λοιπον εμειναν στης Σουπερλιγκ ομαδες που εκοβαν 200 -500 εισιτηρια και εφαγαν τον ΑΡΗ που γεμιζε το Χαριλαου για πλακα δειχνοντας τον παλμο σε ολην την Ελλαδα με την εντυπωσιακη κερκιδα που παρουσιαζαν στους τηλεθεατες αλλα και εκτος συνορων γιατι κακα τα ψεμματα οι φιλαθλοι του ΑΡΗ ειναι εξ ισου γνωστοι με την ομαδα του.
Γι' αυτο και λεμε εμεις κοσμος και ομαδα ειναι ενα και πρεπει να πανε χερι χερι.
Ο τριτος της παρεας ομως , η διοικηση δηλαδη , ενω θα επρεπε να ειναι πρωτη και καλυτερη στην μαχη για την διαβιωση απλα παρακολουθει (ακομη και τωρα) τα τεκτενομενα γυρω απο την ομαδα.
Ο κοσμος τα 'χει χαμενα και οποιοσδηποτε πλεον να θελει να ερθει για να βοηθησει απο οποιοδηποτε ποστο τον συλογο δεν ειναι καλοδεχουμενος καθως υπαρχει πληρης συγχιση σε ολα τα ΑΡΕΙΑΝΑ στεκια και σε ολες τις ΑΡΕΙΑΝΕΣ φωνες ειτε ειναι απο το διαδυκτιο ειτε απο ραδιοφωνια ειτε απο εφημεριδα.
Κανεις δεν μπαινει μπροστα ακομη και τωρα που ο ΑΡΗΣ εξ αιτιας της κακοδιαχειρησης εφαγε πτωση λογω οικονομικων προβληματων και λογω του οτι δεν μπορουσε να παρει παικτες.  Υπηρχε απαγορευση.
Παρελθον αποτελει ο Λαμπρος Σκορδας απο την διοικση.    Μενει να δουμε τωρα πως θα κινηθει ο συλογος.    
Οι παικτες ελεγαν οτι υπηρχε ενονο το προβλημα ρευστοτητας και οτι δεν ειχαν χρηματα ουτε για βενζινη.   Απληρωτοι μαχητες και η προσπαθεια τους ηταν να σωσουν την ομαδα.
Δυστυχως ομως καθως ησαν μονοι εναντιον ολων ! .... και του συστηματος.    Επ αυτου εκανε την επιθεση του ο προεδρος του Απολλωνα Σμυρνης και φωτογραφισε εναν εναν τους αποκεφαλιστες της ομαδας του.   Μιλησε για ομαδες ομαδων που ανταλλασουν βαθμους και βοηθουν η μια την αλλη.
Δηλωσε δε εαυτον εκτος ομαδας εφ εξης και εδωσε στην ποδοσφαιρικη Ελλαδα να καταλαβει το τι γινεται στην Ελληνικη Λιγκα.    
Ο Ελληνας οπαδος - φιλαθλος γνωριζει επακριβως το τι γινεται και δινει δικαιο στον προεδρο του Απολλωνα Σμυρνης.
Αυτο φωναζουμε απο την πρωτη αγωνιστικη εμεις.  
Εγιναν τοσα πολλα και ολα εις βαρος της ομαδας μας.    Και το χειροτερο ειναι οτι δεν ειχαμε φωνη ουτε καν απο εδω ποσω μαλλον απο την Αθηνα για να σταματησει αυτην την επιθεση προς την ομαδα μας.
Ακουμε ονοματα οτι θα αναλαβουν πρωτοβουλια και ειναι ολα γνωστα.    Ειναι ολοι γνωστοι ΑΡΕΙΑΝΟΙ παραγοντες του παρελθοντος ομως καποιοι ξεχωριζουν σιγουρα.
Ξερετε λοιπον εσεις που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελετε να βοηθησετε την ομαδαρα μας;
Να μην λετε αλλο λογια πριν οριστικοποιησετε κατι σιγουρα για το καλο του ΑΡΗ μας.
Βρειτε τον καταλληλο επενδυτη και κλειστε την συμφωνια που να αρμοζει με το μεγαλειο του ΑΡΗ μας.    Και μονον τοτε να βγειτε να πειτε στον κοσμο οτι ολα πλεον βαινουν καλως.    Γιατι η αληθεια ειναι οτι κουραστηκαμε ολοι απο τα συνεχομενα ψεμματα του καθενα σας ο οποιος αναλαμβανει καθηκοντα.
Να ξερετε δε οτι εμεις ολοι ειμαστε ετοιμοι για την επανεκκινηση.
Αυτα τα λιγα καθως δεν βγαζει η δολια καρδια και το μυαλο λογια.    Αποσβολωμενοι σε μια γωνια και να μην μπορουμε να αντιδρασουμε να ,μην μπορουμε να βοηθησουμε.    
Ομως σε αυτο που ειμαστε γνωστοι στο Πανεληνιο και στην Ευρωπη ολη , ειναι να μην αφηνουμε ποτε μονο τον Θεο του Πολεμου , ακομη και σε παιχνιδι φιλικου χαρακτηρα με τα Ασβεστοχωρι (ενδεικτικο ονομα) το γηπεδο θα φοραει τα γιορτινα του και δεν θα χωραει αλλον.
Τα 100 μας χρονια τα γιορτασαμε με την πτωση του ποδοσφαιρικου τμηματος πλην ομως και των 29 τροπαιων στα 3 αθληματα μας ποδοσφαιρο μπασκετ βολλει.
Να θυμαστε κατι.   Αλλοι ειναι ετοιμοι να τα γιορτασουν με μονα τροπαια της μιας παλαμης τους.
Αντε ξεκινατε με την παλαμη σας να κανετε προβα απο τωρα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου