The road of the Live scores.


Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΒΑΘΜΟΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΟΥΝΤΟΤΖΙ................

Αυτο τι σημαινει;  Οτι η ομαδα εχασε ενα κλικ ακομη προς τα πισω.
Και λεμε εμεις.  Με την προσθηκη των μετεγγραφων τι κανουμε;   Αρχιζουμε την ανακαμψη.
Γιατι ρε ΕΠΟ ενω ολα ειναι σωστα δεν μας δινεις το δικαιωμα να πολεμησουμε;   Δηλ. μονον ο ΑΡΗΣ χρωσταει;   Κανενα αλλο σωματειο;   Κανενα;
Μονο εμεις δεν εχουμε δικαιωμα να παρουμε παικτες;
Θυμαμαι εκεινα τα χρονια που πολεμουσε η Ελλαδα σας τον ΑΡΗ να του παρει τα σκηπτρα η μαλλον για να μην σας πειραζει , να μην σας παρει τα σκηπτρα του βαλατε στην φυλακη παικτες του ωστε να τον δυαλισετε και ετσι να απαλλαγειτε απο αυτον.
Πως αυτη η ομαδα να παρει κι' αλλους τιτλους;
Πως αυτη η ομαδα να εχει κι' αλλες χαρες;
Και δειτε πως αυτη η ομαδα εχει κοσμο που μπορει να κανει Ειρηνικη αποβαση 28.000 φιλαθλων χωρις να προκαλεσει το παραμικρο παρ' ολο που τσιγκλουσαν ολοι οτι θα γινει γης μαδιαμ το λεκανοπεδιο.
Τι μου φταιει η Αθηνα εμενανε ;   Τι μου φταινε οι Αθηναιοι;   Με τα τοσα που γονονται ομως με γυρνανε τα μυαλα μου.   Καθομαι και λεω Τι με κανεις τι θα σε κανω.  Ναι γεια !!!
Με αναγκαζεις να σε σιχαινομαι εσενα και τον κοσμο σου.  
Τι ανθρωποι τερατουργηματα ειστε εσεις που στον βωμο της εξυπηρετησης των βρωμικων συμφεροντων σας δεν βαζετε διπλα του τιποτε.
Αραγε γιατι μεθοδευμενα τον ΑΡΗ;;;;;;    Τοσο πολυ σας πειραξαν τα χρονια της αυτοκρατοριας του στο μπασκετ;     Τοσο πολυ που ακομη δεν λετε να το χωνεψετε;  
Μαααα δεν θα ειχαμε τιποτε εως τωρα αν δεν αφηνατε τον Γκαλη και την παρεα του να φτασουν εκει που εφτασαν , να ανοιγαν την ορεξη για δουλεια σε προπονητες παικτες και μικρα παιδια που μεγαλωναν με αυτο το ινδαλμα.    Τον μπαμπα σας.
Σκληρα λογια και δεν φευγω απο το θεμα.
Ποια θα ηταν η Ελλαδα ;  
Αυτος ειναι ο ΑΡΗΣ μας που αγαπαμε και λατρευουμε.   Κομματι απο τον εαυτο μας , κομματι της ιστοριας σας.     Αυτον τον ΑΡΗ πατε ωρε να αφανισετε;   Ποια ειναι τα σχεδια σας και σας τα χαλαει αυτο το ιστορικοτερο σωματειο με φιλαθλους που παντου τον ακολουθουν και τον στηριζουν!!!
Ολη η Ελλαδα εβλεπε τον ΑΡΗ και θαυμαζε.   ΟΧΙ μονο στο μπασκετ μα και στο ποδοσφαιρο μεχρι προ τεινος.   Πορεια αξια του ονοματος του , αξια του μεγεθους του.   Και εχει μεγεθος η ομαδα μου.  Η ομαδα μας.   Μεγαλο μεγεθος.    Εσεις γιατι πατε να το μικρυνετε να το αφανισετε;
Δωστε το δικαιωμα να κανει μετεγγραφες και να δωσει την δικη του μαχη για την σωτηρια του.
Ανιση περα για περα η παλη.    Το να εισαι μονος εναντιον ολων βεβαια δεν ειναι και οτι καλυτερο , σιγουρα ειναι κατι που πρεπει επιτελους να το εξετασουμε σοβαρα και να αφησουμε τους εγωισμους κατα μερος.   Ολοι εχουν ομαδες δικες τους και κινουνται με ακριβεια ακομη και μεχρι ποσους βαθμους θα εχουν απο την αρχη εως το τελος του πρωταθληματος.
Και αυτα πρεπει να δουμε μετα την συμφορα μας , γιατι μην μου πειτε;   Θα υπαρξει γαληνη.
Μονο μην μας πεταξει σε καμια ξερα και παθουμε ζημια ολοκληρωτικη.
Εχουμε χρονο μετα να << δικασουμε >> μονοι μας τους φταιχτες της καταστασης που εφεραν τον ΑΡΗ μας εως εδω.   Τα επονομαζομενα λαμογια.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου