The road of the Live scores.


Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ...............................

Δειχνει το πραμα απο μονο του οτι δεν θελουν τον ΑΡΗ στην Α' Εθνικη κατηγορια και ποιοι παρακαλω ε;   Ο Σαρρης και κατι γεροντακια χλαπονιερηδες που κρατανε την τυχη της ομαδας μας στα χερια τους με τετοιο τροπο που οχι μονον προκαλουν αλλα γινονται και εκνευριστικοι στα ματια ολων μας.
Δηλ. και να μην εισαι νευρικος σε αμαγκαζουν να γινεις ακομη και επιθετικος προς πασαν κατευθυνσιν.   Μιλαμε για τρελα πραματα γιατι ενω πηρε ο ΑΡΗΣ φορολογικη ενημερωτητα και την εστειλε με Φαξ στην πρωτευουσα πηρε αμεσα το ο.κευ προφορικα οτι θα βγουνε και τα δελτια των μεταγραφων της ομαδας.    Οταν λοιπον πηγαν να παρουν τα δελτια βρηκαν μια γυναικα η οποια αρνηθηκε να εκδοσει τα δελτια δηλωνωντας αγνοια πληρη.
Αυτα τα νεα απο ΑΘΗΝΑ και την ωρα που ηδη οι νεοφερμενοι παικτες πληροφορηθηκαν το γεγονος οτι δεν μπορουν ακομη να αγωνιστουν λογω κωλημματος των μεταγραφων μας.
Ετσι σε λιγη ωρα η ομαδα μας ειναι σιγουρο οτι δεν θα παιξει εναντιον εντεκα αλλα σιγουρα εναντιον 13 η 14ων.
Οπως και να 'χει πρεπει εμεις να ειμαστε οι νικητες με οποιονδηποτε τροπο και με οποιοδηποτε τιμημα.
Να δει ξανα ολη η Ελλαδα τον ανισο τροπο και τον πολεμο τον ανοιχτο που δεχεται εδω και παρα πολυ καιρο η μεγαλυτερη ομαδα της Μακεδονιας μας με αποδειξεις παρακαλω.
Ξεφτιλα ενος μικρου κρατους που αντι να βοηθησει ακομη και την υπαγωγη στο αρθρο 99 ωστε να πληρωθουν οσοι εχουν λαμβανειν κανει τα αδυνατα δυνατα καθαρα ωστε να μην συνεχισει στην Α' Εθνικη.   Και ποιος;  Ο ΑΡΗΣ.
Βρε δεν πατε στον αγυριστο ελεεινοι.
Μαθετε οτι ακομη και αν πεσω θα εχω εξαντλησει καθε μα καθε προσπαθεια να κρατηθω.    Αν ομως δεν πεσω τοτε ξανα δεν προκειται να επιτρεψουμε κατι τετοιο.
Ακαριαια θα κατεβαινουμε στην πρωτευουσα ΑΘΗΝΑ και να δινουμε το δυναμικο παρον μας ακομη και εξω απο τα σπιτια σας αν χρειαστει.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου