The road of the Live scores.


Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΒΕΡΟΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΧΑΡΙΛΑΟΥ.

Στα χερια του εχει πλεον ο ΑΡΗΣ μας 4.000 εισητηρια για τον τελικο της Δευτερας στο γηπεδο της Βεροιας που καθε αλλο θα θυμιζει Ημαθια.   Ολοι οι συνδεσμοι του SUPER -3- εχουν ενεργοποιηθει εν οψει του ματς και θα κατακλυσουν το γηπεδο κανοντας το Κλεανθης Βικελιδης.
Ο κοσμος ειναι στα κοκκινα και ντοπαρει τους παικτες δινοντας τους μονον ενα στοχο.   Την νικη και την επικρατηση οσο δυσκολα και αν ερθει αυτη.
Παμε νικαμε και φευγουμε.    Και επειδη το μονο σιγουρο ειναι οτι θα προκληθουμε απο φιλαθλοους με εμφανη διακριτικα , τους μπουφους της πολης στον μαχαλα τον απο πανω , μετα το ματς οτι ειναι να γινει θα γινει.     Με τετοιο λαο φιλησυχο δεν εχει να φοβηθει κα-νε-νας.  
Ενωμενοι ποτε νικημενοι.    
Περηφανε λαε του ΑΡΗ.    Δειξε την ομορφια σου στις κερκιδες της Βεροιας και απεδειξε για αλλη μια φορα γιατι εισαι φιλαθλος με παιδεια και σε σεβεται και σε γουστΑΡΗ ολη η Ευρωπη.
Γιατι πραγματι οπου κι' αν πηγες μονον θαυμασμο προκαλεσες και ολοι εχουν να λενε για σενα.

Την Δευτερα λοιπον ολοι οι δρομοι οδηγουν στην Ημαθια και το κιτρινο κομβοι θα δωσει χρωμα Χαριλαου.    
Καλη νικη και καλο απεγκλωβισμο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................................

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ.

Δεν υπηρχε περιπτωση οχι καρτα εις βαρος του Ολυμπιακου να εδινε αλλα ουτε καν φαουλ.
Οι γηπεδουχοι επρεπε να δειξουν οτι ειναι ομαδαρα στους λιγοστους φιλους τους που παρευρεθησαν για τον αγωνα αυτον.    Λυσαλεα σε πολλες περιπτωσεις επαιζαν οι ερυθρολευκοι που νομιζες οτι επαιζαν τελικο.    Χαθηκαν παμπολλες ευκαιριες να πετυχουν σκορ μαμουθ εις βαρος του ΑΡΗ μας.
Η διαφορα ηταν μεγαλη και εδειχνε.    Ομως οταν ο ΑΡΗΣ βγηκε να κανει το 2-2 αρχισε ο Σιδηροπουλος (στο 83') να αλλαζει την φορά του αγωνα.   Ζητησε και πηρε αναγκαστικη αλλαγη την ωρα που ο χρονος ξεπερασε τα 4' καθυστερησης μεχρι να αλλαξει ο ρεφερι.   Στο 90' του αγωνα εδειξε 4' καθυστερησεων , δηλ. μονο του διαιτητη Σιδηρο-πουλου και εκλεψε κυριολεκτικα τα λεπτα των κανονικων καθυστερησεων του αγωνα μαζι με ολες τις αλλαγες των ομαδων.
Το ματς τελειωσε 2-1 υπερ του Ολυμπιακου και αλλος ενας μυθος , οτι δηλ. ο ΑΡΗΣ ειναι στο αρμα των Πειραιωτων , επεσε.  
Σκοπος του διαιτητη αυτου ηταν να μην δωσει χαρα στην ομαδα των κιτρινων του Βορρα κατοχυρονωντας αντικανονικο γκολ (το 1ο) στον Ολυμπιακο.    Αυτο που μπορουσε να παρει ο ΑΡΗΣ ηταν η ισοπαλια ενω ο Ολυμπιακος παραπανω θα επαιρνε απο τον αγωνα αυτον ..... 4-5 κιτρινες καρτες που χαριστηκαν και τα δυο εξ αυτων φαουλ ηταν σε ευνοικη θεση για τον ΑΡΗ.
Το ματς χαθηκε και τωρα η κιτρινη μηχανη θα παει να αποτελειωσει την ανεβασμενη ψυχολογικα Βεροια που παιρνει ανελπιστα βαθμους απο 'δω και απο 'κει.
Πας τους κανεις και βογγουν και το βουλωνουν απαντες.  
Ουτε το ρεβανι τους ουτε την προκοπη τους.      Τριγωνα Πανοραματος και με θεα παρακαλω.
Ομαδα και κοσμος ειτε το θελουν ειτε οχι περνανε απο την Ημαθια και αντε γεια.
Κρισιμη ωρα ομως τωρα ειναι η ωρα για να μιλησουμε σαν ΑΡΗΣ.
Αντε γεια ρεεεεε !!!

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΙΣΗ ΠΑΛΗ ΣΤΟ Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ.

Στο Γ. Καραικακης ο ΑΡΗΣ μας θα δωσει αλλη μια μαχη σωτηριας.   Καλειται να παιξει σαν ισος προς ισον και οτι βγει.
Ο Ολυμπιακος αγνωστο πως θα κατεβει λογω Λεβαντε , ποσως μας ενδιαφερει..    Εμας μας ενδιαφερει η Αρειαναρα μας.
Οτι παρουμε ειτε θετικο ειτε αρνητικο.   Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι η καλη αποδοση και η καλη εμφανιση.
Η κρισιμοτητα του αγωνα μας κανει να μην χαριζουμε κανεναν αντιπαλο και να τον κοιταμε στα ματια οποιος και να ειναι αυτος.
Παμε παμε !!!

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗΤΣΙΟ;

Αυτο που σιγουρα θα γινει ειναι η συναντηση με τους διοικουντες της Π.Α.Ε.
Ο Μιχαλητσιος φερεται να ειναι πικραμενος απο τον οργανωμενο και μη φιλαθλο κοσμο του ΑΡΗ.
Ολα ειναι ανοικτα και δεν αποκλειεται να τελειωσει να ηγειται της προσπαθειας για την σωτηρια της ομαδας.
Το ευχαριστο ειναι οτι η ομαδα και ηθελε και πετυχε την νικη στο 88' με τον προβληματικο Παναθηναικο.    Το γκολ του Κοελιο πεταξε τους χιλιαδες εκστασιασμενους και τρελλαμενους φιλαθλους της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας στα Μακεδονικα ουρανια.
Το γκολ εδωσε χαρα σε ολα τα στεκια του ποδοσφαιρου μα και λυπη.
Ηταν εκεινο το σημειο οπου το γκολ του Κοελιο εκανε τους απο πανω στον Τουρκικο μαχαλα να σκασουν απο το κακο τους.     Πιο πολυ τους πειραξε απο οτι τους Παναθηναικους.
Νικη οξυγονο και συνεχιζουμε με την πιτσιρικαρια.
ΑΡΗΣ εισαι.   Και τι ΑΡΗΣ ε;   ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ' ΑΝΑΠΟΔΑ.

Στις 45 δοσεις και αυτο ηταν λεει ο Σαρρης.   Θα ξαναγινει συναντηση πιεχει η ομαδα μας για καλυτερη ρυθμιση.  
Μεσα ομως σε ολα αυτα πληρωθηκαν οι παικτες και πεφτουν τωρα ολοι να ανεβασουν το ηθιμο της ομαδας εν οψει του δυσκολου αγωνα με τον Παναθηναικο.   Υπο αλλες βεβαια συνθηκες θα ηταν αλλιως τα πραματα.   Δυσκολο να πεις θα νικησω ομως πρεπει επιτελους να γινει και αυτο καθως εσφιξε παρα πολυ η θηλεια στον λαιμο και ζωνουν φιδια.
Ο Βελλιδης θα μεινει εκτος για αρκετο καιρο και ετοιμαζεται ο Διουδης ο οποιος ειναι εξ ισου καλος πορτιερο.
Αναμενεται παλι ο κοσμος να βοηθησει την ομαδα να παει μπροστα.
Με ευθυνη και τολμη πρεπει επιτελους να γινει κατι και να αλλαξουν οι συνθηκες.
Ο τροπος που ο ΑΡΗΣ πολεμαει θυμιζει μεσαιωνα.  
Θελει και πολλα αλλα μετρα να παρει η ομαδα ωστε να κανει το κουμαντο της και να μεινει στην Εθνικη κατηγορια των μεγαλων.
Ολοι μαζι μπορουμε.   Ειναι ευθυνη ολων μας.     Η ωρα σημανε.    Επιτελους ξυπνηστε πριν ειναι αργα.    Πολυ αργα!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ....................

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη με Πλατάνια Χανιων

Έχουμε μπει πλέον στους 10 τελευταίους αγώνες της σούπερ λινκ και ακόμα ο Αρης μας δεν έχει σωθεί ακόμα και έτσι αυτοί οι 10  αγώνες όλοι είναι σαν τελικός για τον ΑΡΗ  μας ... Αν δείξουν το ίδιο παθός όπως το ματς με τους παρακατιανούς εδώ να πω ότι τέτοιο παθός δεν το περίμενα από  τον ΑΓΚΑΝΘΟ να δείξει στον αγώνα με τους ακατονόμαστους , αφού είναι ξένος και άλλωστε δεν έγινε και κάτι που να τον πωρώσει ξέρουμε ότι στον Αρη περνάμε δύσκολα ... αλλά αυτός μπήκε μέσα στο χορτάρι να κερδίσει τον αγώνα και μπράβο του όπως και στους άλλους παίκτες του ΑΡΕΩΣ ... τέτοιο παθός θέλω να δείξουν σε όλα τα ματς μέχρι η ομάδα να σωθεί .
Ο Μιχαλιτσιος ξέρει τον Αρκ έχει και παλιούς ποδοσφαιριστας διπλά του και αυτοί θα δείξουν τον δρόμο για να κάνουμε τις νίκες που θέλουμε ώστε να κάνουμε το καλύτερο για τον ΑΡΗ μας ...
Εδώ θέλω να πω ότι ο Μιχαλιτσιος έρχεται πάντα οπότε του το ζητήσουμε και δεν το αρνήθηκε ποτέ τον ευχαριστούμε και ξέρουμε ότι το κάνει με την καρδιά του και την αγάπη του προς τον σύλλογο που αγαπάει .
τώρα ο σροχος είναι η νίκη με τον Πλατανια στα χάνια ...

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΤΟΝΟΣΤΗΜΙΕΣ ΜΕ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΤΗΘΗ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ.

Ανοιξαμε και σας περιμενουμε.  
Καπως ετσι δειχνουμε την ολη εικονα για το ματς.
Με τον Ρωσσο προεδρο τους να ειναι απομονωμενος σαν να εχει λεπρα και να θελει να παρακολουθησει το ματς απο σουιτα του Κλεανθης Βικελιδης.
Αυριο ολοι ειναι ετοιμοι και ολα ετοιμα να υποδεχθουμε τους μονιμα φιλοξ/νους της πολης μας.
Θα ακουστει και ειναι βεβαιο στην Δραμα στην Κατερινη στην Βεροια στα Γιαννιτσα στο Κιλκις και σιγουρα στην κιτρινοκρατουμενη Χαλκιδικη μας το μεγαλο σοου καθως οι κατσαρολες ειναι ετοιμες και τα καρβουνα πηραν μπρος!!!
Η νυχτα θα γινει μερα , μονο ρε φουσταραδες σφιριξτε μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ισαξια , αλλα και γιατι οχι , να σφαξετε αυτους που στο κατω κατω ειναι πτηνα και 25.000 κοσμος περιμενει να φαει κοτοπουλο Τουρκανταν.
Οι της Κλεανθους συζητουν για το πως θα παιξουν , ομως βρε φουκαραδες ....... με τετοιο πανζουρλισμο πως θα ανταπεξελθετε;
Αυριο 2 ωρες πριν το ματς στο γηπεδο καμινι το μεγαλο ραντεβου.  

Κοψτε τους τα κεφαλια να τελειωνουμε.    Να δειξουμε ποιος ειναι ο μεγαλος μαμιας.
.........................................