The road of the Live scores.


Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ.

Δεν υπηρχε περιπτωση οχι καρτα εις βαρος του Ολυμπιακου να εδινε αλλα ουτε καν φαουλ.
Οι γηπεδουχοι επρεπε να δειξουν οτι ειναι ομαδαρα στους λιγοστους φιλους τους που παρευρεθησαν για τον αγωνα αυτον.    Λυσαλεα σε πολλες περιπτωσεις επαιζαν οι ερυθρολευκοι που νομιζες οτι επαιζαν τελικο.    Χαθηκαν παμπολλες ευκαιριες να πετυχουν σκορ μαμουθ εις βαρος του ΑΡΗ μας.
Η διαφορα ηταν μεγαλη και εδειχνε.    Ομως οταν ο ΑΡΗΣ βγηκε να κανει το 2-2 αρχισε ο Σιδηροπουλος (στο 83') να αλλαζει την φορά του αγωνα.   Ζητησε και πηρε αναγκαστικη αλλαγη την ωρα που ο χρονος ξεπερασε τα 4' καθυστερησης μεχρι να αλλαξει ο ρεφερι.   Στο 90' του αγωνα εδειξε 4' καθυστερησεων , δηλ. μονο του διαιτητη Σιδηρο-πουλου και εκλεψε κυριολεκτικα τα λεπτα των κανονικων καθυστερησεων του αγωνα μαζι με ολες τις αλλαγες των ομαδων.
Το ματς τελειωσε 2-1 υπερ του Ολυμπιακου και αλλος ενας μυθος , οτι δηλ. ο ΑΡΗΣ ειναι στο αρμα των Πειραιωτων , επεσε.  
Σκοπος του διαιτητη αυτου ηταν να μην δωσει χαρα στην ομαδα των κιτρινων του Βορρα κατοχυρονωντας αντικανονικο γκολ (το 1ο) στον Ολυμπιακο.    Αυτο που μπορουσε να παρει ο ΑΡΗΣ ηταν η ισοπαλια ενω ο Ολυμπιακος παραπανω θα επαιρνε απο τον αγωνα αυτον ..... 4-5 κιτρινες καρτες που χαριστηκαν και τα δυο εξ αυτων φαουλ ηταν σε ευνοικη θεση για τον ΑΡΗ.
Το ματς χαθηκε και τωρα η κιτρινη μηχανη θα παει να αποτελειωσει την ανεβασμενη ψυχολογικα Βεροια που παιρνει ανελπιστα βαθμους απο 'δω και απο 'κει.
Πας τους κανεις και βογγουν και το βουλωνουν απαντες.  
Ουτε το ρεβανι τους ουτε την προκοπη τους.      Τριγωνα Πανοραματος και με θεα παρακαλω.
Ομαδα και κοσμος ειτε το θελουν ειτε οχι περνανε απο την Ημαθια και αντε γεια.
Κρισιμη ωρα ομως τωρα ειναι η ωρα για να μιλησουμε σαν ΑΡΗΣ.
Αντε γεια ρεεεεε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου