The road of the Live scores.


Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...................

Συζητησεις για το θεμα προπονητη και τον Χ΄΄νικολαου επικρατεστερο στην θ`εση αυτη.
Ο κοσμος απομακρος οσο ποτε και ειναι δεδομενο οτι θα επηρεασει κατα μεγαλο βαθμο στην πωληση των εισιτηριων.
Ο Σουλης Παπαδοπουλος πληροφορηθηκε το τελος συνεργασιας του με πικρια καθως πηρε τον ΑΡΗ προτελευταιο και μαζι περασαν την επικινδυνη γραμμη στο τελος τελος.
Η προσωπικη μας πειρα μας λεει οτι στο τελος θα ανακοινωσουν καποιο αλλο ονομα , σιγουρα καλυτερο κι αυτο γιατι ο κοσμος δειχνει ακομη και μεσω FACEBOOK την εντονη δυσαρεσκεια του.
Η αληθεια ειναι οτι τα ονειρα μας γκρεμιζονται ενω των αλλων διμηουργουνται.
Ετσι οπως πανε τα πραματα η μονη ομαδα χωρις αδειοδοτηση θα ειμαστε εμεις μιας και ο ΟΦΗ την πηρε !!!  
Ξανα - μανα λοιπον τα ιδια με απαγορευσεις μεταγραφων (περιορισμος) και η φτωχεια λακερδα και φιλοτιμο να ειναι στην ημερησια και παλι διαταξη.

Σε φιλικο Κ20 εναντιον της Σερβιας ο Σωκρατης Διουδης κατεβασε τα ρολλα καθως στο 2ο 45λεπτο ηταν κορυφαιος.   Ο Γιαννιωτας επισης καλος  στο 1ο 45λεπτο ενω επαιξε και ο Διαμαντακος.
  Ο Αγκανθο με την φανελα της Ρεαλ Μαδριτης εχασε απο την Ανδαλουσια με 2-1  παιζοντας με την επιλεκτη ομαδα της Ρεαλ , για τον εορτασμο των 100 χρονων απο την ιδρυση της Ομοσπονδιας ποδοσφαιρου της Μαδριτης.   Αξιζει να τονισουμε οτι καταχειροκροτηθηκε ο ασσος που φοραει την φανελα του ΑΡΗ μας ενω αν οχι αναλογες αλλα καλυτερες οπωσδηποτε σκηνες θα ζησει με τον εορτασμο των 100 χρονων σε λιγους μηνες (2014) απο την ιδρυση του συλλογου μας.
Εν αναμονη λοιπον των εξελιξεων στο θεμα προπονητη στον ΑΡΗ μας.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου