The road of the Live scores.


Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ.

Για την καινουρια χρονια και το αν ο ΑΡΗΣ μας θα μπορεσει να κανει κανονικα μεταγραφες .... το ξεχναμε.   Δειχνει οτι ακομη μια χρονια ετσι και παλι θα κυλησει.
Με ολες τις δυσκολιες της χρονιας που περασε και με ματωμενους βαθμους που θα μας δωσουν εκ νεου την σωτηρια μας , αν και εφοσον!!!
Τι να πει ο κοσμος πλεον , η νεα γενια που κουραζεται , κλονιζεται και θελει την ομαδα του να ειναι πρωταγωνιστης και οχι απλα κομπαρσος.
Ο Ηλιαδης ειναι στην ΑΘΗΝΑ και προσπαθει να κλεισει χορηγους για την νεα χρονια ωστε να αποφερει στα ταμεια του συλλογου ζεστο χρημα ικανο να κινησει την σταθμευμενη αμαξα.
Ο Γιαννιωτας βρισκεται στην Γερμανια και ειναι μια ανασα απο Γερμανικο συλλογο που ομως υποβιβαστηκε στην Μπουντεσλιγκα 2.    Πολυ που τον νιαζει ομως αυτον!
Κοελιο Αγκανθο Διουδης και βαλε ειναι μαζι με τον Σουλη Παπαδοπουλο στο περιμενε ωστε να μαθουν αν θα συνεχισουν να αγωνιζονται με την κιτρινη φανελα.   Προεχει ο διακανονισμος *να κλεισει* των παλαιων παικτων και σιγα σιγα ολα τα φλεγοντα θεματα να παρουν τον δρομο τους.
Εν τω μεταξυ Παναθηναικος και Γιαννενα πηραν αδειοδοτηση και μπορουν πλεον να κανονισουν το μελλον τους και να δρομολογησουν μεταγραφες τετοιες που θα τους κανουν ισχυρους εν οψει της νεας σεζον και των οποιων υποχρεωσεων τους.
Εμεις θα ελπιζουμε σε κανεναν χρηματα να ερθει να αναλαβει και να μας κανει τιτανες.
Αλλιως;   Θα αργησουμε αρκετα βημα - βημα , τεμπο - τεμπο.  
Υπαρχουν ενδειξεις ενος Ελληνο Αμερικανου βαθυπλουτου με γνωστο το ενδιαφερον και τα κιτρινα αισθηματα του.    Θα περιμενουμε νεοτερα μη μπορωντας να κανουμε τιποτε αλλο.
Ο κοσμος για μια ακομη φορα ειναι ετοιμος για τα παντα.   Γιατι ο ΑΡΗΣ πανω απ ολα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου