The road of the Live scores.


Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΔΙΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .............................

Και τι δεν ειπωθηκε στην κρατικη τηλεοραση!   Μεχρι και οτι κατεβηκαν 4 πουλμαν με ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ φιλαθλους που αυτοι μπουκαραν μεσα και εκαναν τα επεισοδια στο ΟΑΚΑ μολις εγινε με το αυτογκολ του Μπουγαιδη και ο πινακας εγραψε το 0-1 βαζοντας ταφοπλακα στην Ενωση ΑΕΚ.
Οτι γουσταρουν λενε στην προσπαθεια τους να σωσουν τον αετο του Νοτου.    
Ολοι επι ποδος πιεζουν προς πασαν κατευθυνση για να αλλαξουν την τιμωρια που επρεπε ακαριαια να αποδωθει.    Δεν πα 'ναναι η ΑΕΚ και οποια αλλη ομαδα θελει καυμενε!!!
Οταν επεσε ο ΑΡΗΣ που μπουκαραν με τον Ηρακλη αμεσως τελειωσαν τον ΑΡΗ.   Καμια εξτρα εκπομπη δεν εγινε ουτε για τον ΑΡΗ ουτε για τον Ηρακλη ουτε για τον Απολλων Καλαμαριας.
Μια και εξω.     Εδω μιλαμε για φονικες επιθεσεις σωρηδον με τραυματιες και σουτια εν ψυχρω οπου οποιον προλαβαιναν τον χτυπουσαν αλυπητα.     Ομως κανεις του Πανθρακικου δεν προεβει σε καταγγελια.     Το ξυλο επεσε συννεφο.   Ο αγωνιστικος χωρος δεν εμοιαζε καν οτι ηταν γηπεδο.   Παγκοι σημαιακια του κορνερ δυχτια , ελειπαν τα παντα και το γηπεδο μεσα ειχε λογοις λογοις αντικειμενα.     Βγες και παιξε το του ελεγαν του ανθρωπου.   Βγες μην τιμωρηθουμε.    Στην Βεροια το ιδιο εγινε και βγηκε ο ρεφερι.      Εκει αρχισαν και παλι τα γελια.  Ποια Βεροια ρε καφροι!!!   Στην Βεροια να ηταν 7-10 ατομα που και αυτα δεν επρεπε να ηταν μεσα , ομως δεν εκαναν απολυτως τιποτε.      Συγκρινεται το ενα με το αλλο;   Εσεις πατε να το συγκρινετε;    Μα δεν συγκρινεται.
Μ' αυτα και μ' αυτα ο ΑΡΗΣ μας εχει τον τελευταιο αγωνα στην Ξανθη και πηρε 1.200 εισητηρια για το πεταλο.  Η γνωμη μου οπως και πολλων αλλων ειναι (ηταν) να μην παρει ουτε ενα.    Θα φαμε προβοκατσια καθως υπολογιζεται οτι η ΑΕΚ θα δωσει βροντερο παρον στα πηγαδια και εκει θα πεσει το φταιξιμο στον ΑΡΗ καθως οι ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ θα κανουν τα παντα ωστε να τιμωρηθει ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονικης.
Λαε του ΑΡΗ.   Την Παρασκευη θα βγει η αποφαση περι τιμωριας στην ΑΕΚ και αυτη με την σειρατης θα ασκησει εφεση.   Οποτε παμε στα Πηγαδια , νικαμε την Ξανθη και δεν πα να πηδηχθει το συμπαν!!!  
Ο ΑΡΗΣ θελει νικη και μονον νικη , μαζι να παρει και την διαιτησια (τι πρωτοτυπο) και τα διχτυα και τα παντα ολα.    
Ολη η ΑΘΗΝΑ μαχεται να σωσει η τουλαχιστον να βρει εναν τροπο ωστε να την σκαπουλαρει η μεγαλη ΑΕΚ.     Ποια μεγαλη ΑΕΚ;   Αυτη της Β' Εθνικης.  
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου