The road of the Live scores.


Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΣΟΥΠΑ ΛΙΓΚ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΚΕΥΜΑΤΑ.

Καλησπερα.
Ηθελα και εγω να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου στο προσωπο ενος μαλακοπιουρα μαυροκορακου σταλμενου - διορισμενου που μονο σκοπο ειχε να κανει τα αδυνατα δυνατα ωστε να βλαψει τον ΑΡΗ. 
Πανε οι εποχες που σφαζανε με το βαμβακι. Τωρα οι φουσταραδες εν ψυχρω << εκτελουν >> κσι δεν φοβουνται τιποτε και κανεναν. Μετα; Αναλαμβανουν οι ειδικες δυναμεις και οποιος χασει την ψυχραιμια του παει στην μπου-ζου σαν επικινδυνος επειδη προσπαθει να διαμαρτυρηθει. 1ον πετωντας ενα καφεδακι (προστιμο χρηματικο) 2ον μπαινοντας μεσα (το αιμα βραζει) και εκει τελειωνουν ολα.
Στην ομαδα παλι το ιδιο. Ζωντανο παραδειγμα αυτο με τον Αγκανθο. Τον χωνει αγκωνια στην κοιλιακη χωρα με πλευρα μαζι , σφαδαζει πεφτωντας και δεχεται κιτρινη καρτα ο παθων επειδη φοραει τον Θεο στο στηθος. Και ολα αυτα αντι κοκκινη στον ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ. Αποτελεσμα; Ο Αγκανθο να τα παρει (του το ξανακαναν) και να βγει εκτος εαυτου ομως διαμαρτυρομενος. 2η κιτρινη και αποβολη. Ο κοσμος εκει!!!
Το σχεδιο προχωρουσε καλα. Ειχαμε ακουσει οτι ..τελος ως εδω οι αδικιες για τον ΑΡΗ. Τιποτε δεν ειναι αληθινο.
Μονη αυτη η ομαδα μαχεται ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ.
Ρε ξεφτηλες ελεεινοι τοσο πολυ σας πειραξε τα 10 χρονια που περναμε ΝΤΑΜΠΛ και ακομη μας μισειτε;
Αλλα βεβαια ξεχασα κραταει χρονια αυτη η κολονια. Η μεγαλη ομαδα του ΑΡΗ για να σπασει εστειλαν παικτες του ΑΡΗ στην ΦΥΛΑΚΗ και την σκορπισαν.
Ετρεμαν γιατι τους χωθηκε στο ματι.............. Μετα ; Μετα εβαλαν δορυφορο και τελειωσαν τα παντα. Οπως το μπασκετ.
ΑΡΗΣ κολοπανα. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Μεχρι θανατου , μεχρι σωματος με σωμα.
Για τα εσω (μας) αλλη ωρα θα πουμε.
Αλλωστε ΔΕΝ θα γλυτωσει κανεις.
ΚΑ-ΝΕΙΣ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου