The road of the Live scores.


Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΦΕΡΤΑ ΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΛΕΩ !!!

Επαιξε περαν του δεοντος καλα επι συνολου ο ΑΡΗΣ μας στο Κλεανθης Βικελιδης και αρεσε στο ματς με την Κερκυρα παρα μονον οταν εμεινε πισω στα τελευταια λεπτα να κρατησει την νικη!  Τοτε βγηκε η Κερκυρα να ισοφαρισει και απειλησε.  
Ο ΑΡΗΣ μας με υψηλο πλεον ηθικο πηγαινει 1,5 χιλιομετρο πιο πανω στον Τσενεγκιρ μαχαλα και ετοιμαζεται με τα θρυλικα μωρα του να βαλει γυαλια στους παιζοντες στοιχημα και να τιμωρησει αυτους που δινουν νικη του γιουφτου με 1,45.
Το κυνηγι της κοτας Νο 2 ειναι ετοιμο να αρχισει αν και ειναι δυσκολο αυτο.
Το γεματο Οουκ κοτετζ σταντιουμ θα προσπαθησει να αποσωβησει αυτο.  Η δυναμη της ΑΡΕΙΑΝΗΣ ψυχης θα δωσει ολο της το ειναι για οτι θετικο.    Κακα τα ψεμματα πρεπει να υπερβαλουν εαυτον και να δωσουν ορκο πιστης - νικης χωρις να χασουν κα-θο-λου τον προσανατολισμο τους και τον λογο για τον οποιον πηγαν στον επανω μαχαλα.   Για να τιμωρησουν τους ψευτο-τσαμπουκαδες φιλοξ/νους της πολης μας.
Χαιρε ΜΑΚΗ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.  
Εμπρος να δειξουμε οτι το εχουμε για πτηνοσφαγειο και κοτοπουλαδικο.
Γραψτε ιστορια στους ψευτομαγκες και στους ζητουλες.
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ.  Και τι ΑΡΗΣ ε ;   ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Εμπρος τα ΑΡΕΙΑΝΑ να σχισουνε στα δυο τον παλιοφουκαρα................

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ-ΟΥΛΑΣ.

Κακος ο ΑΡΗΣ στο ΟΑΚΑ δεν μπορεσε να μπει στον αγωνα παρα μονο με 2 πενταλεπτα.
Η αεκ πιεζε και ευτυχησε να προηγηθει.   Το 1-0 επι της ομαδας μας αφηπνισε τους παικτες μας και με τον Ανγκανθο να βρισκει διχτυα (τελειο γκολ) επανηλθαν τα χαμογελα αισιοδοξιας και παλι.
Το 1-1 φερνει υποσχεσεις μα και κουραγιο στους μικρους παικτες μας που ανεβαζουν ηθικο εν οψει του αγωνα με την Κερκυρα στο γηπεδο μας , το ιστορικο Κλεανθης Βικελιδης. Αισιοδοξος και ο Μακης Κατσαβακης για την συνεχεια καθως πιστευει οτι η ομαδα ετσι οπως ειναι μπορει να κανει πολυ περισσοτερα πραματα απο αυτα που δειχνει.
Εμεις ζηταμε το τριποντο με την Κερκυρα και μετα ολα γινονται με την κοτα.
Το αυτονοητο ειναι οτι θα ειμαστε ολοι στα ιερα τσιμεντα του γηπεδου μας για να δωσουμε δυναμεις στα νεαρα παιδια του συλογου μας που φορουν τον ΘΕΟ του πολεμου στο στηθος τους και υπερασπιζονται με επιτυχια τα χρωματα μας........................
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ..................................

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ.

Αποψε στις 21.00 ο ΑΡΗΣ μας δινει διεθνες φιλικο παιχνιδι στο Κλεανθης Βικελιδης και ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια να δει ο κοσμος πως συμπεριφερεται η ομαδα εναντιον των Αετων.
Οι Πορτογαλοι εχουν να θυμουνται εκεινο το 3-1 που τους ειχε βγαλει εκτος θεσμου οταν η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας ηταν ομαδα φοβητρο σκορπωντας τον τρομο στις Ευρωπαικες ομαδες.
Οι νεοτεροι δεν εχουν παρα να αισθανονται υπερηφανια που ειναι συνεχιστες της ομαδας της καρδιας μας.
Ολοι στο γηπεδο μας να δωσουμε δυναμη στα νεαρα παιδια μας ωστε να σταθουν ανταξιοι των προσδοκιων μας.
Ο ΑΡΗΣ μας χρειαζεται ολους μας.
Παμε ολοι ΧΑΡΙΛΑΟΥ.............................

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙ' ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Φ.Η.

Το μονο που ελειπε ηταν το γκολ το οποιο και δεν ηρθε ουτε στο 94' του αγωνα οταν ο Καπετανος οντας αριστεροποδαρος και ενω μαρκαριστηκε την τραβηξε στο δεξι του ποδι αλλα το σουτ που εκανε βρηκε τον τερματοφυλακα της Κρητικης ομαδας που με τα ποδια την εδιωξε.   Ετσι χαθηκε η μεγαλη ευκαιρια των τριων βαθμων οπου κα;ι θα σηματοδοτουσε την αντεπιθεση της ομαδας μας.
-- Μεγαλη κοινιτοποιηση στα διαρκειας και στην Λεσχη μελων.     Δειχνει ο κοσμος του ΑΡΗ οτι εχει προθεση για μια ακομη φορα να υποστηριξει και υποστηριζει εμπρακτα την μεγαλη προσπαθεια για οικον. σωτηρια της ομαδας.
Το γηπεδο ηταν ετοιμο με το γκολ να δειξει οτι το ηφαιστειο ειναι ενεργο.   Δυστυχως ομως το 0-0 δεν εδειξε την πραγματικη του εικονα.      15.000 κοσμος ηταν εκει και το μηνυμα εδωθη.
Για ακομη μια χρονια ο κοσμος , αυτος ο ανεπαναλληπτος κοσμος θα ειναι στο πλευρο της ομαδας του Θεου του πολεμου.  
-- Οσο για το διεθνες φιλικο με την Μπενφικα στις 09/09/2012 οσοι ειναι κατοχοι διαρκειας θα μπορουν να δουνε με εισοδο ελευθερας τον αγωνα αυτον.   Ειναι ενα δωρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ταυτοχρονα ενα μεγαλο ευχαριστω προς ολους οσους στηριζουν με αγαπη διαρκειας τον συλλογο.

Δυναμη και υπομονη για να μπορεσουν οι μικροι μας παικτες να μπουνε στις καρδιες μας κανοντας μας υπερηφανους.     Μη εχοντας τι αλλο να κανουμε ας περιμενουμε στηριζοντας αυτους τους νεαρους που δινουν τον καλυτερο τους εαυτο για να ειναι ο ΑΡΗΣ σε ασφαλη λιμανια και μακρια απο επικινδυνα σεναρια και περιπετειες.

Ο ΑΡΗΣ ειναι εδω και μας εχει ολους αναγκη.   Η αγαπη μας δεδομενη.   Αναγκαιο να δωσουμε αγαπη απαντες.
ΑΡΗ σ' αγαπω.