The road of the Live scores.


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .

Και ενω το μπαχαλο καλα κρατει για το αν μπουνε στο διοικητικο συμβουλιο νεα ατομα ο αγωνας αυριο μεταξυ του ΑΡΗ μας και του πρωτοπορου Ολυμπιακου ειναι τελικος θαρρεις για τον Θεο του πολεμου.  Μαλλον οχι τελικος γιατι εκει χανουμε.  Η και γιατι οχι να παρουμε και κανεναν!
Αναμενεται κοσμοσυρροη παρ ολο που ο καιρος μας τα χαλασε.  Η συνεχης βροχοπτωση κοβει τον κοσμο που περιμενει να μαλακωσει ο καιρος ουτως ωστε να κανει δυναμικη αφιξη στα ιστορικα τσιμεντα του Χαριλαου.
Αν και η ομαδα μας εναντι του Ολυμπιακου ειναι μερα με την νυχτα η εδρα θα βοηθησει τα μεγιστα για κατι θετικο.   Δεν φοβομαστε να πουμε νικη ομως γνωριζουμε τις δυσκολιες μεσα και εξω απο τον αγωνιστικο χωρο.
Στα δυσκολα φαινεται η ομαδα μας και στα δυσκολα φαινομαστε και εμεις οι φιλαθλοι.
Οφειλουμε να ειμαστε παροντες και να πιεσουμε τον αντιπαλο στον ψυχολογικο τομεα να κανει το λαθος , αυτο που θα μας δωσει την δυναμη να κανουμε το κατι παραπανω στον αγωνα.  Την νικη.
Προκληση δε παραπανω ειναι το να νικας τον πρωτοπορο και μαλιστα ετσι οπως εισαι.
Οι πιτσιρικαδες μας οφειλουν να του βγαλουν τα ματια και να του καρφωσουν τα βελη ωστε να ριξουν στο καναβατσο τον Θρυλο.   Ερχεται με ψυχολογια στα υψη μετα την νικη του επι Γαλλικου εδαφους για το Τσου Λου ομως εμας δεν μας αγγιζει το γεγονος.    Το παιχνιδι μας θα περιεχει φασεις ικανες να κατατροπωσουν τον αντιπαλο που θα εχει να το θυμαται για αρκετο καιρο.
Τα υπολοιπα στο γηπεδο με την βοηθεια του Θεου.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου