The road of the Live scores.


Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΗ ΕΣΥ 'ΣΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ.

Μετα το πατατρακ απο τον Πλατανια που και παλι μπορουσε η ομαδα μας να παρει εστωτο Χ αν και δεν επαιξε καλα ηρθε η διακοπη λογω Εθνικης μας.   Αμεσα ολοι οι παλιοι επεσαν επανω στα νεαρα παιδια του Θεου του πολεμου και ανεβασαν το ηθικο τους κατακορυφα.
Επιασαν τοπο οι παρενεσεις και ο ΑΡΗΣ μας μπηκε στο ΟΑΚΑ με σκοπο και στοχο.   Ματαια προσπαθουσε ο σπηκερ στην T.V να μας πεισει οτι ο Παναθηναικος ηταν καλυτερος.    Οκτω ολοκληρωμενες εναντι επτα των πρασινων.
Τα φαουλ του ΑΡΗ εχριζαν κιτρινο-κοκκινης καρτας ενω του Παναθηναικου ηταν επαγγελματικα.
Τα φαουλ του Βιτολο και του Σειρτ...η ηταν για δευτερη καρτα του δευτερου δε απο πισω καθαρο για κιτρινη και το αποτελεσμα;   Απλο φαουλ και γαργαρα!!!    Το πεναλτι μας αφησε πισω στο σκορ και με 10 παικτες παρακαλω!    Αισχος και ντροπη σε αυτους που θελουν να αναστησουν μια ομαδα σχεδον πεθαμενη.     Ακομη και ετσι οπως ειναι ο ΑΡΗΣ μας δεν θελουν να δουνε σημεια βελτιωσης και ανακαμψης.  
Εχει πονεσει στο κατεστημενο το ονομα ΑΡΗΣ.     Χρονια ολοκληρα ηταν στην κορυφη και κυματιζε  δειχνοντας σε ολους την δυναμικη του συλογου.   Του μεγαλυτερου συλογου της Μακεδονιας και ενος εκ των πρωτων της Ελλαδας.   Οχι.  Δεν υπερβαλω καθολου.      Ο ΑΡΗΣ στο συγκεκριμενο παιχνιδι αξιζε κατι παραπανω.   Αξιζε τολμαμε να πουμε την νικη.    Δεν του το επετρεψαν ομως.
Ανωτερς δυναμεις.     Η δικαιοσυνη θα δουμε τι θα πει γι' αυτην την σφαγη.
Η ανακοινωση διαμαρτυριας του ΑΡΗ για τον αγωνα και τον διαιτητη ηταν αμεση καθως αργα μετα το βραδυ του αγωνα την εξεδωσε.
Αυτο που μετραει για εμας αφηνοντας ολα που πρειπαμε ειναι οτι η ομαδα δειχνει οτι δουλευει σωστα.   Υπαρχει ο αγωνας στο Κλ. Βικελιδης με τον Ολυμπιακο οπου θα δουμε αν οντως αλλαζει κατι.   Βεβαια ειναι δυσκολος αγωνας ομως στα δυσκολα φαινεται αυτη η ομαδα και ο λαος της.   Αυτος που δεν την αφηνει πο-τε!!!
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΜΕΙΣ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου