The road of the Live scores.


Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΜΕ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Το μονο σιγουρο ηταν οτι ο ΑΡΗΣ και παλι δεν ξεκινησε καλα και εδειχνε οτι υφισταται το προβλημα του ως προς το δεσιμο των γραμμων του. 
Προβλεψιμος ο Ολυμπιακος εδειχνε οτι αν περασι απο το Κλεανθης Βικελιδης , θα περασει απο την διαιτησια! 
Πραγματι αυτο εγινε.   Γνωριζουμε ολοι οτι αυτος ο ΑΡΗΣ δεν ηθελε και πολυ!
Καθε 10 φαουλ που σφυριζε ο ρεφερι , τα 9 τα εδεινε στον συλλογο του Πειραια.    Το ημιχρονο βρηκε την ομαδα μας να ητταται με 0-2 απο 2 εφευρεσεις του Σιδηροπουλου.   Δυο γκολ απο αστεια συμπεριφορα της αμυντικης διαταξης.
Το Β' Ημιχρονο περνουσε χωρις τον ΑΡΗ να μπορει να κανει κατι καλο και τον Ολυμπιακο να δειχνει οτι δεν ειναι υπερ-ομαδα.   Απο το 63' και μετα που μπηκε ο Τοχα αρχισε να κινειται η ομαδα βγαινοντας μπροστα και κλεινοντας χωρους με πρεσσαρισμα διαρκειας.   Εκει αρχισε να μπαινει στο παιχνιδι η ομαδα μας.     Σε ολο αυτο το διαστημα το γηπεδο συμμετειχε ανιαρα με μονον τον SUPER 3 να μην σταματαει απο την θρυλικη Θ 3 μα εμψυχωνει την ομαδα!
Το 1-2  εγινε 1-3 απο λαθος θεση της αμυνας οταν και παλι απο δωρο του Σιδηροπουλου επετευχθει ο σκοπος.   Νεα μειωση του σκορ σε 2-3 και το γηπεδο παιρνει φωτια στην κυριολεξια.
Στο σημειο αυτο 85' διακοπτεται ο αγωνας λογω υβρεων στο προσωπο του ρεφερι.   Ο μονος σκοπος ηταν να παγωσει τον δαιμονιο ρυθμο των κιτρινων που απειλουσε αμεσα με ισοφαριση.    Το 10'λεπτο εργο του δεν ηταν και τοσο δυσκολο καθως ολο εκοβε τον αγωνα και δεν εδωσε κατι στον ΑΡΗ μας.
Ο Ιακομπ που να σημειωθει δεν αρεσε ηταν συνεχως τοσο στενα μαρκαρισμενος που θαρρεις επαιζε με βαριδια στα ποδια του.    Σε καθε διεκδικιση απο αερος επρεπε για να παρει κεφαλια , να σηκωσει και τον αμυνομενο που ηταν συνεχεια στους ωμους του.    Για να δωσει κιτρινη καρτα σε καθε παικτη του Ολυμπιακου πηγαινε μονον οταν το γηπεδο κοχλαζε και θαρρεις με τυψεις και με το κεφαλι κατω εδειχνε την καρτα!   
2-3 το τελικο αποτελεσμα και ο ΑΡΗΣ εδειξε οτι ειναι ετοιμος για να μπει στην μαχη του πρωταθληματος.
Ο Προπονητης Προμπιερζ ηταν στα καθηκοντα του και επεσημανε καποια πραματα ενω ζουσε τον παλμο και την ροη του ματς πολυ εντονα.
Τα γκολ για τον ΑΡΗ πέτυχαν οι Τόχα (77’)  και Φατί (85’).

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας), Κων/νος Ποντίκης (Πρέβεζας)

4ος : Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Παρατηρητής: Γιώργος Αμυγδαλής (Σερρών)


Κίτρινες Κάρτες: Καζναφέρης (26’), Καστίγιο (42’), 74’ Γιάκομπ - Ιμπαγάσα (32’),Τοροσίδης (53’),  Ορμπάιθ (54’), Μιραλάς (64’), Α. Παπαδόπουλος (70’)


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Πρόμπιερζ): Γιακούποβιτς, Καζναφέρης, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ, Φατί, Βράνιες (46’ Τόχα), Γιαννιώτας (73’ Ακόστα), Ουμπίντεζ, Καστίγιο, Σολτάνι (65’ Γιάκομπ).

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα (62’ Μακούν), Μόνχε (80' Μαρκάνο), Μιραλάς (93' Φέισα), Τζεμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου