The road of the Live scores.


Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΙΣ 21/12/2011 ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

Στην Θρακη με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ για τους 32 του κυπελλου ξεκιναει η ομαδα μας τον θεσμο.
Το κυπελλο ειναι αυτο που ενδιαφερει τον ΑΡΗ μας και το δειχνουν αυτο εντονα οι παρουσιες σε τελικους.   Ειναι βεβαια και η εξοδος στην Ευρωπη καθως εκει δινουν μεγαλη βαρυτητα.    Η κακη εκινηση του πρωταθληματος αναγκαζει ολους στο κιτρινο στρατοπεδο να ειναι σε εγρηγορση.
  -Στα αγωνιστικα ο Καπετανος Τσεζαρεκ και Νετο ειναι ετοιμοι να δωσουν βοηθεια στην ομαδα οταν χρειαστει.
Μελανο σημειο ο Σακης Πριττας που μετα την αποπομπη του κατ' οπως ο ιδιος λεει απο τον νεο προπονητη του τον Πολωνο , ζητησε απο την διοικηση να αποχωρησει απο την ομαδα λεγοντας χαρακτηριστικα .......... με απαξιωσε απο την πρωτη ημερα.
Απο την αλλη ειναι και ο Κουλουχερης που ζηταει 330.000 ευρω απο την διοικηση γιατι πιστευει οτι μειωθηκε η προσωπικοτητα του.   Θελει την ελευθερια του το παλληκαρι!!!
Ετσι αντιμετωπιζεται η κριση παιδια!    Μπορει δε να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα καθως εχει αισθηση προς το τραγουδι.  Εκει γερνει ο ανθρωπος.    Παντως στην BULL BAND σιγουρα χωραει ε;
Ουτε εκει;   Κλειστε οι θεσεις;   Πρωτος επιλαχων;
Προβλαματακια λοιπον με αυτο του Πριττα να ειναι οντως μεγαλο.  
Κατα τ' αλλα η ομαδα μας ετοιμαζεται πυρετωδως για το δευτερο συνεχομενο μεγαλο 2πλο στην Ν. Σμυρνη.     Αν γινει οντως αυτο θα πυροδοτηθουν αυτοματα και ολοι οι οπαδοι - φιλαθλοι της ομαδας μας ανα την Ελλαδα και οχι μονο.  
ΑΡΗ σ' αγαπω , θελω ν' ακουστει .. ΑΡΗ σ' αγαπω σε ολη τη γηηηη.............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου