The road of the Live scores.


Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ......

Η Θεσσαλονικη νοσει ποδοσφαιρικα εδω και χρόνια πλεον εχοντας μονον τον ''φιλοξενουμενο'' 
ακατονομαστο στην μεγαλη τη ταξει κατηγορια.
Με τον Ιβαν τον Χα-ι-βαν ως που μπορει αραγε να φτασει;  Μονος εναντιον ολων ο ανθρωπος  που λεει οτι παλευει με την Αθηνα ολη.
Που πας βρε Χα-ι-βαν που αντι να δημιουργηθει ενα ΠΟΚ Θεσσαλονικης και να χτυπησει με πιοτερη δυναμη την υδροκεφαλη Αθηνα τρως και θα τρως τα μουτρα σου.  Γραμμενοι καμμενοι και συγκαμενοι θα υπαρχουν ομως θα ειναι νανοι αλαλοι και μονοι.
''Πεθαινουν'' ποδοσφαιρικα οι ομαδες της Β. Ελλαδας και κλεινουν ολοι τα ματια.
Ο Γηραιος ο Πανσερραικος εμεις που με νυχια και δοντια παλευουμε να κρατηθουμε , ο Αγροτικος Αστερας ενω παραλιγο και ο Απολλων Καλαμαριας που με την ελευση του Ελληνοαμερικανου αρχισε να λειτουργει εκ νεου ουσιαστικα στο παραπεντε.
Κι αλλες Βορειοελλαδιτικες ομαδες εχουν οξυ προβλημα λειτουργικοτητας που δεν ειναι τωρα της παρουσης.
Ο ΑΡΗΣ μας μονον πηρε λοιπον αδεια Superleaque και Footballeaque και αφηνεται να εννοηθει οπως το αντιλαμβανεται ο καθενας μας.
Δηλ. υπαρχει μια αμυδρη ελπιδα ξαφνικα να βρεθει στην μεγαλη κατηγορια ακομη και εφετος.
Οχι δεν δινονται ελπιδες πολλες παρα ενα φως απο μια χαραμαδα των δυο κατηγοριων.
 Εφυγε τελικα ο Τατος και εδωσε χρηματα αναγκης στα ΤΑΜΕΙΑ του συλλογου.  Ισως αυτος και να ηταν ο λογος τελικα που απομακρυνθηκε απο την αγαπημενη του ομαδα.  Ο καθενας μας το φανταζει οπως θελει.
 Στο τμημα του μπασκετ ξεκαθαριζει το τοπιο και αρχιζουν σε λιγο να εισρεουν χρηματα κατα συνεπειαν να εξωφλουνται σιγα σιγα οι παικτες.  Απο πότε;  Εμεις δεν το γνωριζουμε αυτο ομως υπαρχει αισιοδοξια οτι σε πολυ λιγο διαστημα θα διαφαινεται το χρημα.
Φωναζουν για την χορηγια της Turkish Air Lines στο Facebook λεγοντας ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.
Η ουσια ειναι μια ομως.   Το χρημα!!!
Καλως να ερθει.  
Ο ΑΡΗΣ γνωστος και σαν Τουρκοφαγος θα εχει σαν λαφυρο την διαφημιση της γειτονος χωρας και θα παιρνει ζεστο παρά καλυπτοντας τις αναγκες του και γιατι οχι κανοντας αλμα στους μεγαλους της μποασκετικης Ευρωπης.  Ολα αυτα πρεπει να γινουν κατ εμας ωστε να ανοιξει το κατωφλι των επιτυχιων.  Και στο κατω κατω δεν τους ''παντρευομαστε'' βρε αδερφε!
Να αφησουμε λοιπον τον κο Λασκαρη να προχωρησει με το επιτελειο του τον ΑΡΗ μας ωστε να ξαναγινει μεγαλος και δυνατος ανα την Ευρωπη.
Μια Ευρωπη που τον εχει αναγκη ακομη και λογω εδρας , μιας εδρας που πολλες πολλες φορες κατεκτησε με ψηφους την πρωτη θεση σαν τους πιο τρελους και πιστους οπαδους που εχει με βιντεακια που αν ανατρεξετε στο Youtube θα σας σηκωθει η τριχα καγκελο.
Τα ευσημα φυσικα και στον μεγαλυτερο συνδεσμο τον Super -3- που παραμενει ενεργος στην οποια προσπαθεια των κιτρινων του Βορρα ακομη και στο ταβλι σκακι πινγκ πονγκ (χαχαχαχα) αρκει να αγωνιζεται ο Θεος του πολεμου.
Μετα απο καιρο και βλεποντας αυτο το φως απο την χαραμαδα παιρνω ξανα την ηλ/κη πεννα.
Να δωσω τα ευσημα στα Αρειανακια μας που κατεκτησαν την Ευρωπη στο μπασκετ παιρνοντας το χρυσο και το κυπελλο Ευρωπης.  
Με τα νεα να τρεχουν και τις εξελιξεις να ερχονται σας αφηνουμε για σημερα.
Αρεσει δεν αρεσει η γνωμη μας ειναι , μια τοποθετηση και μονον αρκει να ειμαστε και εμεις ολοι συγκαταβατικοι και κυριως κοντα στην ομαδα μας.  Δηλ. την μεγαλη οικογενεια του ΑΡΗ μας που μας εχει τοσο αναγκη.
ΑΡΗ σ' αγαπω θελω ν' ακουστει ΑΡΗ σ' αγαπω σε ολη τη γη................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου