The road of the Live scores.


Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΣΟΥΛΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.....................

Και παλι μετα απο καιρο και αρχιζοντας να εχω πλεον διαχυτη την αισιοδοξια για ακομη πιο λαμπρο μελλον της ομαδας που αγαπω πιανω την ηλεκτρονικη πεννα μου.
Ενταξει στο μπασκετ το καταλαβαινω ο κοσμος ειναι μουδιασμενος και μαλωνει - λογοφερνει στο facebook και κυριως στις ομαδες του ΑΡΗ μας.
Πολλοι ζητουν ασυστολα παικτες οσους και οποιους να 'ναι αρκει να στελεχωσουν την ομαδα ωστε να βγαλει μεγαλυτερο ''ογκο'' και να υπερεχει εναντι των αντιπαλων του με διαφορα σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Αλλοι πιο συγκρατημενοι απλα ζητουν ασσο πενταρι κ.λ.π. τονιζοντας οτι ο Μαρπλ δεν κανει παντελως και ειναι παρων απων ειδικα τωρα που η ομαδα μας κανει προσπαθεια να ειναι σε ολους τους στοχους της κοντα η μεσα καλυτερα.
Αλλοι παλι απλα περιμενουν την διοικηση να αποφασισει γιατι αυτη εχει το πανω χερι στον τομεα αυτον.  Ειναι ξερετε και το χρημα ο παραγοντας ενα που δεν πρεπει να το σπαταλας χωρις νοημα.
Συμπεριλαμβανομενων και των πολλων τραυματισμων αναγκαζει τον φιλαθλο να συμπεριφερεται αμηχανα και να διαμαρτυρεται γιατι κακα τα ψεμματα κανεις μας δεν θελει η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας να χανει απο το καθε ''χωριο'' της Ευρωπης η την καθε μικρομεσαια ομαδα της Ελλαδας.
Ερχεται και μπαινει σιγα σιγα ο Καββαδας ακολουθουν κατοπιν και οι υπολοιποι ενας ενας αλλος νωριτερα αλλος αργοτερα μεχρι να μπει και ο Σανικιτζε και να δωσει επιτελους το προσωπο που ηθελε εξ αρχης και ο προπονητης Πριφτης.
Τον κραζουν παμπολλοι τον κοουτς Πριφτη και δεν θα εξετασουμε ποιοι εχουν δικαιο και ποιοι αδικο.  Και βεβαια οι επιλογες ηταν δικες του ομως μετα τους τοσους τραυματισμους πως να του επιριψεις ευθυνη;
Αυτο που με καιει εμενα σαν στρατιωτη του ΑΡΗ ειναι να ειμαι πληρης και μετα να κανω την κριτικη μου αυστηροτατα!!!
Με ΑΕΚ εαν περασουμε στον τελικο κυπελου Ελλαδας ολα γινονται ετσι οπως τρελα παιζει αυτη η ομαδα.  Και βεβαια θελω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια διαιτησια 50% - 50%.  Μπορω;  Μπορωωωω;  
Ρωταω εγω τωρα με τα δυο (2) αστερια στην φανελα μου.  Μπορωωωωω ;

Στο ποδοσφαιρικο κομματι παμε να συναντησουμε μια ομαδα ακομη Α' Εθνικης κατηγοριας.
Στοπ παιδια καθως εδω γελαμε!!!!
Ωπα ρε μεγαλοι εκει στα πανω διαζωματα!
Που μου 'χετε τον φουκαρα τον παοκ και τον δουλευετε απο εδρα σε εδρα!
Τρεις ειστε υποθετικα εσεις οι μεγαλες οι ομαδες οι τατσι μιτσι κοτσι οπότε και λογικα επρεπε να ηταν τεταρτος ο φουκαρας ο chicken στα καρβουνα.   Τωρα πως διαολο ειναι εντεκατος και οι οπαδοι του ζητουν πρωταθλημα αυτο ειναι ενα θεμα το οποιο θα απασχολησει την σημερινη κοινωνια μας.
Εμεις το μονο που θελουμε ειναι η γρηγορη επανοδος να μας φερει υγιειεις στην Α' Εθνικη κατηγορια με δυνατο προεδρικο θωκο με ακομη πιο μεγαλη ενισχυση και φυσικα δεν το συζηταω καταμεστο το Κλεανθης Βικελιδης ωστε να σπρωχνει την ομαδα μας απο νικη σε νικη.
Οσον αφορα το κυπελο Ελλαδας επανερχομαι , στο ποδοσφαιρο ερχεται λοιπον η ωρα που θα συναντησουμε κατι παλια φιλαρακια και θα τους πουμε ποσα απιδια παιρνει ο σακος.
Μια χαρα τα παμε δυναμωνουμε εχουμε τα κουμαντα και τα κομαντος να κανουμε ζημια μεγαλη.
Δεν υπαρχει ΑΡΗΣ Β' Εθνικης υπαρχει μονον ΑΡΗΣ και στα ματια μας ειναι και πρεπει να ειναι μεγαλος.   Γιατι ειναι μεγαλος και δεν μενει σαν αποδειξη αυτο μονος πουθενα.  ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!!!
Αυτο σημειωστε το και βαλετε το καλα στο μυαλο σας.
Ποδοσφαιρο -μπασκετ και οτι αλλο να 'ναι αρκει να εχει τον Θεο στο στηθος ειναι νόμος παει και τελειωσε.
Η ομαδα παντου εχει κοσμο που βγαζει λαρυγγια.
Εχθες στην Δανια με τις αρκουδες ειχαμε κερκιδα που εκανε αισθητη την παρουσια της με συνεχομενα συνθηματα και ασταματητο παλμο.   Εκαναν δε τους παικτες μας να περασουν ενα ανετο δυωρο και να παρουν φυσικα την νικη (αυτο δεν το συζητω).
Με το καλο να κλεισουμε το 2016 και να το βαλουμε στο χρονοντουλαπο και το 2017 να μας βρει ολους καλα απο υγεια και ευτυχια στις οικογενειες μας οσο και την αγαπημενη μας ομαδα σε ολα τα τμηματα μα ειδικα σε αυτα που μας καινε να προχωρησουν εκει που ανηκουν.   Στον πρωταθλητισμο και στα τροπαια που δειχνουν οτι ο συλλογος ειναι για τετοια πορεια.  Αναλογη του μεγεθους του.
Ολοι μαζι κοντα στην ομαδα χωρις προστριβες και εναντιοτητες να δουμε τους κοπους ολων μας να καρποφορουν.
ΑΡΗ ΑΡΗ ΑΡΗ ΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΑΩ.......ΑΡΗ ΑΡΗ ΑΡΗ ΑΡΗ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου