The road of the Live scores.


Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΦΙΛΙΚΩΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο Ερικ Μπακνερ στον ΑΡΗ οπως επισης και ο Ντεβιντ Μαρμπλ.
11/8/2016
Υπάρχον ρόστερ: Σιμτσακ, Μουρτος, Ξανθοπουλος, Ζαρας, Χρηστιδης, Καββαδας, Φλιωνης, Διπλαρος, Τσαιρελης, Καμινκς, Τζενκινς, Μπακνερ, Μαρμπλ.
Προπονητης: Πριφτης.
Δεν σταματαμε ομως εδω! Οι μεταγραφες θα συνεχιστουν εως οτου πειστει και ο τελευταιος Αρειανος οτι δηλ. ο ΑΡΗΣ θελει να προταγωνιστησει.
Μετα την Μπεσικτας κλειστηκε και δευτερο φιλικου χαρακτηρα παιχνιδι με τον κραταιο Ολυμπιακο.
Ο δαφνοστεφανομενος θελει (σιγουρα) να δει απο ''κοντα'' την δυναμικη του συλλογου μας εφετος καθως αλλαζει ολοενα προς το καλυτερο και αρχιζει εκ νεου να ''ανησυχει'' την πρωτευουσα Αθηνα.

Στο ποδοσφαιρικο κομματι ο Νικος Αναστοπουλος προχωραει και θελει ανετα με μια ανασα να βγαλει την ομαδα στην Σουπερλιγκ οπου μαζι με τον Θοδωρη Καρυπιδη χειριζονται το θεμα ενισχυσης μεσω μεταγραφων και χωρις ''τσιγγουνιες'' παιρνουν οτι καλυτερο και χρησιμο ως προς την υλοποιηση των στοχων.
Φιλικο παιχνιδι κεκλεισμενων των θυρων δινει ο ΑΡΗΣ μας με τον Ολυμπιακο στο σταδιο Καραισκακη στις 13/08/2016 και ωρα 09.00 ενω το παιχνιδι με τον Ολυμπιακο Βολου ανεβληθη λογω 15Αυγουστου και μετατιθεται στις 27/08/2016.
Ειναι εδω μαζι μας για την ανοδο οι ....  Χ. Μπουρμπος , Ν. Νετο  , Ρ. Μπραβο , Α. Γκουεραο , Α. Αναγνωστοπουλος , Σ. Διουδης , Μ. Ιλιτς , Δ. Ανακογλου , Λ. Μιλουνοβιτς ενω επιζητειται και τριτος επιθετικος - ονομα που θα προκαλεσει την κοινη γνωμη.
Φυσικα οτι ερχεται σαν ενισχυση ειναι ευπροσδεκτο για να βγει η τελευταια χρονια της τιμωριας των οικον. σκανδαλων (εκ των εσω) στον ΑΡΗ μας ακομη και λογω κακης διαχειρισης.

Εγκριθηκε κανονικοτατα η δηλωση του ΑΡΗ μας στην Football Leagoue και ετσι οι 18 ομαδες πηραν το πρασινο φως για να αγωνιστουν με την εναρξη του πρωταθληματος.

Στις 06 Σεπτεμβριου η κληρωση του πρωταθληματος θα δειξει τον δρομο προς την ανοδο.

Ειμαστε λιγο πριν την ανακοινωση μιας μεγαλης μεταγραφης ποδοσφαιρου.
Να ειστε ετοιμοι και να ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ μετα μανιας με αγορα πακετου διαρκειας τοσο στο μπασκετ οσο και στο ποδοσφαιρο.
Γιατι;;;;;;;
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ.   Γι' αυτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου