The road of the Live scores.


Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΙ 1-2 ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ.

Να ξεκινησω απο το μπασκετ μας που ποναει πολυ αυτες τις ημερες με την ολη εικονα να δειχνει σημαδια ομαδας ανευθυνης και γιατι οχι κακομαθημενης.
Δηλ. δεν ξερατε οτι ο Π''νικολαου δεν επροκειτο να ερθει στον ΑΡΗ;   Το θεωρει πισωγυρισμα ασφαλως καθως θεωρει οτι με την ομαδα μας δεν μπορει να εκπληρωσει τους στοχους του που δεν ειναι αλλοι απο τον πρωταθλητισμο και απο μια μεταγραφη σε μεγαλη ομαδα.   Φυσικα και μεσα στις μεγαλες ομαδες συγκαταλεγεται και η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας ομως αν αποτυχει με τον ερχομο του τοτε σβηνει χανεται και δεν θελει να περασει μια τετοια δοκιμασια.
Ολοι μας με το δικαιο να μας ακολουθει εχουμε νευρα που απερριψε την προταση μας ομως ο ιδιος φοβαται να αναλαβει τετοιο ρισκο.   Το σιγουρο ηταν οτι θα του παρειχαμε γη και υδωρ και ο ενθουσιασμος με μιας θα ερχονταν εκ νεου στις ταξεις της ομαδας μας.   Προχωραμε με το σιγουρο να ειναι πλεον οτι χρειαζομαστε ενισχυση σε δυο θεσεις ενω για πολλους (δεν συμφωνω) και στην θεση του κοουτς.
Οι συντριβες συνεχιζονται καθως διαδεχεται η μια την αλλη και η ψυχολογια εχει πεσει κατακορυφα.
Το 80-59 σημερα απο τον Παναθηναικο που εβαζε την δευτερη ομαδα εδειξε οτι η ομαδα εχει χασει την δυναμικη της.
====================================================

Στην Κρυα Βρυση ο ΑΡΗΣ νικησε τον Απολλων με 1-2 και συνεχιζει την αγγαρεια ετσι οπως εξελισεται με μοναδικο εμποδιο τον χρονο που κυλαει βασανιστικα αργα εως οτου ερθει η ανοδος.

Εντυπωσιακή ήταν η αρχή του ματς με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης να πετυχαίνει γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Σιδηρόπουλο να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Άρη.

Η αντίδραση των κίτρινων ήταν άμεση. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντούνης έκανε τη σέντρα και ο Καπνίδης με κοντινό σουτ ισοφάρισε.

Η εντυπωσιακή αρχή δεν είχε ανάλογη συνέχεια όσον αφορά το θέαμα.Οι παίκτες του Άρη είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και η καλή αμυντική συμπεριφορά των παικτών του Απόλλωνα δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Αναστόπουλου να γίνει απειλητική.

Ήταν, όμως, αποτελεσματική. Έτσι στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε, ο Άρης έφτασε στο 1-2 και την ανατροπή με τον Ντούνη στο 31’. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν και δεν απείλησαν με αποτέλεσμα να μην αλλάξει το σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου