The road of the Live scores.


Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ( ; ) ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ.

Γευματισε που αλλου;   Φυσικα στο γνωστο MAGIC  CHICKEN  αγαπημενο του στεκι στην Καλαμαρια στο παρκο της Πασαλιδη οπου μεταξυ συγγενων και φιλων συνεφαγε.  Ο λογος για ποιον αλλον;  Για το μεγαλο αστερι του Ν.Β.Α τον Κωστα Παπανικολαου που ανδρωθηκε στην Αρειαναρα και απο τον αγαπημενο μας συλλογο εφυγε προς Πειραια κατοπιν στην μεγαλη Μπαρτσελονα και μετα το μονο που ελειπε ηταν να περασει τον Ωκεανο και να αγωνιστει στον μαγικο χωρο του Ν.Β.Α.
Ενα παιδι με τσαγανο και αγαπη γι' αυτο που κανει συνοδευομενος παντοτε απο την οικογενεια του που τον υπεραγαπα.  Ηρθαν ολοι μαζι απο την Αμερικη για αναπαυση (διακοπες) και σημερα θα δωσει (;) το παρον στο Αλεξανδρειο στο NICK GALIS HALL  προκειμενου να παρακολουθησει τον αγωνα μεταξυ των αιωνιων ΑΡΗ και ΠΑΟΚ.
Γνωστος για τα Αρειανα του αισθηματα απο μικρος δεν θελει να χασει την μεγαλη μαχη που κανει ο ΑΡΗΣ ωστε να γυρισει το ματς.
Ειναι ωραιο ρε ΑΡΗ να σε αγαπουν και να σε εξυμνουν.  Ειναι επισης ομως ωραιο και εσυ να τους αγαπας και να τους ανταποδιδεις την αγαπη σου με νικες χαρας και υπογραφης για το μελλον.   Γιατι το μελλον σε (σου) ανηκει.  
Καλη επιτυχια στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου