The road of the Live scores.


Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΟΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...................................

Αλλοι τον θεωρουν προπονητη και αλλοι καντηλαναφτη.  Ο λογος;   Μα φυσικα για τον μεχρι εχθες κοουτς τους.
Και πως ομως να μην τον θελεις για προπονητη;   Αφου αυτος εστω και για λιγο σε ειχε σε θεση οδηγου της λιγκας.   Να μην τον αγαπας αυτον τον ανθρωπο που με την βοηθεια της Παναγιάς προχωραει τον στιβο της ζωης;    Δεχεσαι τα
παντα ολα του.  Σε κανει την δουλεια
σου , σε προχωραει προς τον τιτλο και φτανεις στο πιο επιθυμιτο σημειο ωστε να το πιστεψεις και γιατι οχι να το κλειδωσεις.
  Φυσικα μεχρι να γινουν ολα αυτα ολοι συντελουν.   Οι εφημεριδες για να πουλανε τα ραδια για ακριοαματηκοτητα και οι αθλιοι  δημοσιογραφοι που απο το πρωι εως το βραδυ γλυφουν τους παντες για μια θεση στον ηλιο.   Απο την ανατολη εως την δυση του ηλιου δεν σταματουν να εξυμνουν την ομαδα τους , και γεμιζουν με παχυα λογια τον κοσμο που βεβαιως και θα τους πιστεψει αγνοοντας τις σφαλιαρες εφετος που δεν ηταν και λιγες.  Κατι συγηρισμενες τεσσαρες τριαρες απο ομαδεςκατω του μετριου.   Αλλωστε δεν εχει καν ομαδες.
  Οταν η Ξανθη β(ι)αζει 4 γκολ και οποιαδηποτε ομαδα περναει ευχαριστο απογευμα χωρις πιεση καταλαβαινεις το προβλημα.   Αυτο που δεν επισημαινουν στον κοσμο τους και τους εχουν στην τσιτα κανοντας τους να αισθανονται προωρα πρωταθλητες.
Στο + 5 οι φωτο πηγαιναν και ερχονταν.   Τα μεσα ενημερωσης της πολης με τους αστειους αυτους κυριους της πληροφορησης εστηναν παρτυ και χλευαζαν τον μεγαλυτερο συλλογο της χωρας.
Φτασαμε λοιπον στον Φεβρουαριο και η διαφορα οχι μονον υπερκαλυφθηκε αλλα εκτοξευθηκε κατα εναν περιεργο τροπο στους +8 υπερ του δαφνοστεφανωμενου.   Και δεν ειναι μονον αυτο!   Ο Παναθηναικος εκμεταλευομενος το γεγονος οτι ο παοκ κανει βουτια θανατου χωρις να παρει χαμπαρι κανεις ειναι πλεον χερι χερι με δαυτους.
Αυτη ειναι η εικονα της σουπερλιγκας μας.    Οποια ομαδα αγωνιζεται με την Νικη Βολου παιρνει ανευ αγωνος το ματς , ο ΟΦΗ μαλλον τελειωμενος και γενικα οι ομαδες ολες ειναι μετριοτατες και δεν εχουν σχεση με Α' Εθνικη κατηγορια.   Αυτο ηθελαν να βλεπουν οι <<μαγειρες>> των τοσων χρονων που περασαν και εφεραν σε αυτο το χαλι το Εθνικο μας πρωταθλημα.
Επρεπε ομως να φτασει σε αυτο το χαλι!    Που πατε κυριοι;    Εχετε μνημονιο.  Χρωστατε ολον τον κοσμο σαν εθνος και θα εχετε Α' Εθνικη αναλογη με τις αλλες Ευρωπαιες χωρες;
Καπως ετσι βγηκαμε εκτος στοχων με την Εθνικη μας ομαδα.    Απο την μια πεινας και δεν εχεις φραγκο και απο την αλλη θα εχεις Εθνικη ομαδα που να παιρνει το Ευρωπαικο;  
 -Ησουν μπροστα + 5 βαθμους και τωρα εισαι στους - 8 απο την κορυφη.
Τωρα το μονο που ξερεις καλυτερα απο ολους να κανεις κανε.   Παρτον απο πισω.   Εχει ακομη δρομο πολυ.  
Ευθυνη ολων μας ειναι να δυναμωσουμε και παλι την φωνη του ΑΡΗ μας , να αποκτησουμε και παλι την δικη μας εφημεριδα το δικο μας ραδιοφωνο και να αρχισουμε να βρισκουμε πατηματα που θα δωσουν δυναμη για το μελλον το οποιο ειναι αυριο κιολας!
Βλεπουμε λοιπον ποσο κακη μα κακη σε λεω εικονα εχει η σουπερλιγκα μας χωρις τις δυναμεις του ΑΡΗ μας του Ηρακλη της ΑΕΚ.   Τι να σε κανει το πλατανι και η καλλονη και τι να σε προσφερει.
Παιχνιδια που γινονται χωρις κοσμο και χωρις καν κερκιδες !!!   Και με μια Νικη Βολου εκτος πλεον να μας δειχνει την πληρη αποσυνθεση του Ελληνικου ποδοσφαιρου μας.
Βλεπουμε λοιπον αυτο το δραμα και και σκεπτομενοι λεμε πως αν ησουν εσυ ΑΡΗ σε αυτην την θεση που ετσι κι αλλιως θα ησουν θα αφηνες την ευκαιρια να παει χαμενη;
 Μα ειχες φτασει με αμουστακο τον Χαβιτο  και με παικτες μη εγνωσμενης αξιας να κανεις την ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ και απο λεπτομερειες να μην μπορεις να σηκωσεις το κυπελο Ελλαδος και δεν θα ησουν τωρα σε θεση οδηγου;  
Ποτε ξανα κακοδιαχειρηση ποτε ξανα λαθη σε αυτον τον συλλογο.  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.   Απο εμας.
Να παμε γρηγορα εκει που πρεπει να ειμαστε οχι μονο για να δωσουμε χρωμα στο πρωταθλημα μας .
Να δωσουμε χρωμα στην ζωη μας.   Γιατι ΑΡΗ μου δεν γινεται αλλιως.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου