The road of the Live scores.


Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΓΑΛΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΡΗ.

Η συναντηση του Α.Σ με την 9μελη επιτροπη κρατησε 2,5 ωρες.  Με συσσωμη αποδαση ο Γ. Γαλανος ειναι στο τιμονι του ποδοσφαιρικου ΑΡΗ αυτος και οι συνεργατες του.
Ο επιχειρηματιας (Γαλανος) ηταν ο μονος που ειχε κανει προταση.   Αμεσως λοιπον μετα την αποχωρηση του Αρβανιτιδη ο δρομος ειχε πλεον ανοιξει για τον εν λογω κυριο που αναλαμβανει να χρηματοδοτησει την νεα πορεια προς την δοξα και την ταχεια ανοδο της αγαπημενης μας ομαδας υγειως πλεον οικονομικα στην φυσικη της θεση.
Εν τω μεταξυ σημερα ο προεδρος του Α.Σ και το διοικητικο συμβουλιο τιμησαν τον αειμνηστο αθλητη και παραγοντα του συλλογου μας που εχει προσφερει τα παντα ολα στον αθλητισμο σαν ποδοσφαιριστης αλλα και σαν προπονητης.
Η οδος της Θυρας 3 ονομαστηκε σε οδο Αλκετα Παναγουλια.   Ενα ευχαριστω ειναι πολυ λιγο για τον Αλκετα.
Ο ΑΡΗΣ τωρα ειναι με λιγες προσθηκες μεταγραφων ετοιμος να αγωνιστει σαν καμικαζι στην Γ' Εθνικη και μολις κλεισει η χρονια αυτη να την αφησει και να μην κοιταξει καθολου πισω.
Αρχιζει η ηρεμια και ο κοσμος πρεπει τωρα να αγκαλιασει σιγα σιγα τα παιδια αυτα γιατι ετσι κι' αλλιως αυτοι θα φορουν τον Θεο στο στηθος και θα αγωνιζονται γι' αυτον.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου