The road of the Live scores.


Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΟΥΔΗΣ ...........................................

Η Κλαμπ Μπριζ ειναι πλεον πολυ κοντα στο να αποκτησει τον Σωκρατη Διουδη απο τον ΑΡΗ.
Η ομαδα μας αναγκαζεται να πουλησει τον τερματοφυλακα μας ωστε να βαλει ενα σεβαστο ποσο στα ταμεια της.  Η τελικη προταση της ομαδας του Βελγιου αναμενεται οπου να 'ναι και περιμενουμε ολοι εμεις εξελιξεις.  Λεγεται οτι η Μπριζ δινει 200.000 Ευρω και ο ΑΡΗΣ μας ζητα 400.000.
Ολα αυτα ομως θα ξεκαθαρισουν σε λιγο καθως οπως ειπαμε η Κλαμπ Μπριζ θα δωσει τελικη προσφορα.
Οσο για την θεση του Διουδη κατω απο τα γκολποστ ο ΑΡΗΣ μας ειναι πολυ κοντα στην αποκτηση ενος ταλαντουχου πορτιαιρο απο την Επισκοποη , του Μανωλη Καλογερακη.
Το παλλικαρι ειναι 22 ετων δεν εχει συμβολαιο και περασε απο την Δοξα Δραμας.   Ο Χανιωτης τερματοφυλακας μαλλον θα καταληξει σε εμας.
Η MACRON τελικα θα ειναι η εταιρεια ενδυσης που θα ντυνει την πρωτη αλλα και την δευτερη ομαδα του ΑΡΗ μας αθλητικα για δυο χρονια.  Η εταιρεια ενδυσης ανελαβε και την επετειακη φανελα των 100 χρονων απο την ιδρυση του συλλογου μας.    Η ιταλικη εταιρεια ενδυσης εχει συμβολαια με πολλες ομαδες οπως....Νάπολι, Λάτσιο, Μπολόνια, την ολλανδική Άλκμααρ, τις ισπανικές Μαγιόρκα, Ρεάλ Μπέτις, τις πορτογαλικές Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπράγκα, Μποαβίτσα, τις αγγλικές Άστον Βίλα, Λιντς, Μίλγουολ και πολλές ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου